FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Fundació FC Barcelona

Imatge del reportatge titulat: Serveis: El Suplement i el Campus virtual

Serveis: El Suplement i el Campus virtual

El Suplement i el Campus virtual són llocs web de complementació i suport als diversos programes d’Esport i Ciutadania.

El Suplement

Aquest web oferirà una visió panoràmica de la dimensió social i cívica de l’activitat esportiva i dels valors de l’esportivitat. S’organitza en diferents apartats d’actualització periòdica, com les notícies; una entrevista amb una personalitat de l’esport, dels àmbits acadèmics i de la societat civil en què es tractaran temes relacionats amb valors morals i ciutadans; i un reportatge, que oferirà una visió més àmplia d’experiències i propostes relacionades amb la temàtica. El tractament d’aquest periòdic virtual s’ajustarà a un format divulgatiu tot prioritzant els continguts educatius, transmissors de la filosofia que l’impulsa.

La funció d’aquest Suplement és complementària amb els altres elements comunicatius relacionats amb els programes d’esportivitat, educació i cohesió social que porta a terme la Fundació FC Barcelona dins la branca d’Esport i Ciutadania. Les informacions que inclourà, doncs, són elements d’ampliació i de suport d’aquests altres programes.

Campus virtual

El Campus virtual és un espai d’ensenyament-aprenentatge en línia, i acull campus_virtual_3.JPGdiverses activitats formatives complementàries als programes educatius i de foment de l’esportivitat. Per exemple, cursos de capacitació per a docents que ajuden a generar activitats didàctiques amb l’esport com a eina educativa, o de formació de tècnics esportius de base en el desenvolupament humà dels esportistes que entrenen. 


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana