FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Fundació FC Barcelona

Imatge del reportatge titulat: Educació i esportivitat

Educació i esportivitat

Amb els programes d’Educació i Esportivitat la Fundació FC Barcelona fomenta una pràctica esportiva educadora i porta al món de l’educació el missatge de l’esport.

Difícilment trobarem un àmbit en què els valors cívics apareguin més ben exemplificats que en l’esport. En aquesta reducció simplificada de la vida social que és la pràctica esportiva s’escenifiquen de manera excepcionalment clara valors com l’esforç i la perseverança, la humilitat, la cortesia i el respecte, el sentit de l’equitat i l’honestedat, la companyonia, el treball en equip, la responsabilitat i el compromís amb afanys col•lectius.

Programes d’Educació

juga-la Els programes d’Educació de la Fundació són instruments que posen a disposició del sistema educatiu i els docents, de les famílies o dels educadors en el lleure, eines educatives basades en l’esport i que en recullen tot el gran potencial pedagògic.

El primer d’aquests programes és el recurs pedagògic en línia  “Juga-la!” a Catalunya, i “¡Juégala!” a Iberoamèrica i Espanya.

Programes d’Esportivitat
    femequip-cat
Els programes d’Esportivitat de la Fundació s’orienten a intentar generalitzar una pràctica esportiva exigent en l’aspecte de la formació moral dels joves esportistes i, per tant, cada vegada més eficient com a instrument de socialització positiva i de cohesió social.

El primer programa nascut en aquest àmbit és “Fem equip, fem ciutat”, un model de gestió de valors cívics i accions de sensibilització en clubs esportius municipals.Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana