Cohesió social i assistència

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Fundació FC Barcelona

Imatge del reportatge titulat: Cohesió social i assistència

Cohesió social i assistència

L’esport ens ensenya a ser solidaris i a treballar en equip, a entendre que no hem de deixar enrere cap dels nostres companys. I això és aplicable també a la societat.

El respecte, la companyonia, l’equitat i la justícia que aprenem a valorar en l’esport són incompatibles amb la discriminació o el menyspreu pel que és diferent.

TOT_COLORS_2007-2_061.jpgFora de la pista o el terreny de joc, el nostre equip són la família, els companys de feina o d’escola, els veïns, els nostres compatriotes i tota la humanitat. Aquest és l’equip en què juguem sempre, fins i tot mentre fem esport.

Per això, programes de cohesió social entre immigrants com el torneig esportiu “ Tots Colors” combaten contra la pràctica de les posicions reticents o declaradament adverses a la diversitat cultural i ètnica.

qm3d7828.jpgD’altra banda, accions com “ Un somni per un regal” permeten als esportistes de les diverses seccions i als socis mostrar la seva solidaritat amb nens que es troben en situacions de dificultat per motius de salut o de marginació social, mitjançant la donació de joguines i el seu repartiment en hospitals.