FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.12.2008 10:42

La Copa Catalunya tanca l’any

Cristina Collado


La final de la Copa Catalunya serà l’últim partit de l’any per al Barça Mobicat. Juguen a partir de les 20:00 h a Mataró contra el Marfil Santa Coloma.


Encara no s’ha acabat la competició per al Barça Mobicat. Als jugadors de Marc Carmona els falta un partit per tancar l’any 2008. Es tracta de la final de la Copa Catalunya que jugaran aquest vespre. El rival és el Marfil Santa Coloma; el lloc, el pavelló Teresa Maria Roca de Mataró; i l’horari, a partir de les 20:00 h.

Com arriba el Barça

Després de cinc dies de festa, el Barça Mobicat va tornar dilluns als entrenaments en doble sessió. Els jugadors de Marc Carmona es van entrenar al matí i a la tarda al Palau Blaugrana per preparar aquest darrer compromís de l’any. Jordi Sánchez no va poder seguir les sessions amb normalitat i finalment no jugarà. Però no és l’única baixa per al partit d’aquest vespre. Cristian, Igor i Chico tampoc seran presents en aquesta competició.Per completar la llista el tècnic blaugrana ha convocat el jugador juvenil Sepe i el porter del Senior B, Julio Gracia.

QM3D0052.jpgQui si es va entrenar amb normalitat és Carlos Muñoz , que podria debutar aquest vespre contra el Marfil.

El rival

El Marfil Santa Coloma afronta aquest matx amb ganes de tancar un any que ha acabat bastant del revés. Els colomencs van aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor al juny però no els està anant bé a la màxima categoria. Ara per ara són cuers. És per això que tancar l’any amb una victòria davant el Barça Mobicat seria el millor regal de l’any. Per a aquest partit, Duda ha convocat els mateixos jugadors que a l’últim enfrontament contra el Peinsa Cartagena. Són Igor i Cala (porters), Rubén, Julio, Herráiz, Rafa, Guille, A.Segura, Sergi Ruiz, Héctor i Lorenzo.
La Copa Catalunya tanca l’any
L’últim precedent
Barça Mobicat i Marfil Santa Coloma s’han vist les cares fa ben poc. Va ser el passat 20 de desembre, quan els jugadors de Marc Carmona van imposar-se per 0 gols a 1 al pavelló de Santa Coloma.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana