FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.12.2008 14:27

Jordi Sánchez, deu dies de baixa

www.fcbarcelona.cat


Jordi Sánchez, va sentir unes molèsties a la cama esquerra durant l’escalfament del partit d’ahir contra El Pozo. Les proves mèdiques han dictaminat que té una elongació dels isquiotibials de la cama esquerra.


El tanca blaugrana haurà d’estar uns deu dies de baixa i es perdrà la final de la Copa Catalunya, que tindrà lloc el dimarts dia 30, a les 20.00 h, a Mataró, contra el Marfil Santa Coloma.

Primera absència aquesta temporada

QM3D1614.jpgL’absència de Jordi Sánchez, va ser la primera del català en un partit de la LNFS aquesta temporada. Fins ahir havia disputat tots els partits de la màxima competició i només les molèsties que va tenir en l’escalfament davant El Pozo , van impedir el seu concurs.

Els Serveis Mèdics del club esperen que el jugador estigui recuperat per poder disputar la primera jornada de la segona volta de la LNFS. Els homes de Marc Carmona jugaran el divendres 9 de gener, a les 21.00 h, contra el FS Benicarló al Palau Blaugrana.
Jordi Sánchez, deu dies de baixa
Un rendiment excel•lent
Jordi Sánchez, com la resta de l’equip, està portant un rendiment excel•lent en la primera temporada com a blaugrana. 5 gols ha aconseguit en els 13 partits i 6 vegades ha jugat com a titular. Una contribució que ha ajudat el FC Barcelona a finalitzar la primera volta en una meritòria tercera posició.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana