FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.12.2008 18:14

Carlos Muñoz: “Estic desitjant tocar pilota”

Cristina Collado


El debut de Carlos Muñoz podria arribar aquest dimarts contra la Copa Catalunya. A les portes d’aquest primer partit amb el Barça Mobicat, el tanca blaugrana confessa les seves ganes de vestir-se de curt.


Va fitxar pel Barça Mobicat el 7 de novembre passat. Una setmana després, ja es va incorporar a l’equip però només podia participar en els entrenaments, no pas en els partits. Carlos Muñoz va fitxar pel què resta d’aquesta temporada i la següent, però fins que no s’obri el mercat d’hivern no pot jugar amb el Barça Mobicat. Això serà a partir del 2 de gener.

QM3D9995.jpgHi ha la possibilitat, però, que Carlos Muñoz avanci el seu debut. I és que aquest dimarts, en la final de la Copa Catalunya contra el Marfil Santa Coloma, el tanca madrileny podria jugar el seu primer partit. Això passa perquè la Federació Catalana de futbol doni el vist-i-plau definitiu a la participació del jugador. Sigui aquest dimarts, o la pròxima setmana, el què és inqüestionable són les ganes de Carlos Muñoz per vestir-se de curt: “Estic desitjant tocar pilota dins la pista i saber el què és jugar un partit de futbol sala amb el Barça. A veure quines sensacions tinc. Espero col•laborar, sobretot en defensa, que és principalment el què faig, i poder ajudar en tot el què pugui.”

Un mes dur

El mes de desembre ha estat especialment dur per al tanca madrileny. Ha treballat dia a dia amb l’equip, però sense poder vestir-se de curt. I s’ha fet encara més complicat perquè no ha pogut tenir la seva família al seu costat: “Ja ha passat el pitjor. El mes de desembre he estat sol a Barcelona, sense la família i sense poder jugar. Ha estat dur perquè no podia viatjar a Madrid pels entrenaments.”

Un fix a la Llotja

QM3D5861.jpgNo ha pogut trepitjar el parquet del Palau els dies de partit, però sí que ha estat present al pavelló barcelonista. Carlos Muñoz s’ha fet un fix a la Llotja del Palau Blaugrana. No només ha vist els partits del seu equip, sinó també els d’altres seccions professionals del club: “He estat entretingut veient els partits al Palau de bàsquet, d’handbol i per suposat els de futbol sala. La Llotja ja me la conec sencera (bromeja). Els partits des d’allà es viuen molt més tranquils perquè no tens la tensió de jugar.”

I també a les xerrades

En els partits de futbol sala, però, la seva presència al Palau no era només presencial. Marc Carmona fa partícips a tots els seus jugadors de les xerrades tècniques, juguin aquests o no. Així doncs, tant abans del partit com a la mitja part, Carlos Muñoz comparteix amb els seus companys les indicacions del tècnic: “Haig d’estar una hora abans del partit per la xerrada tècnica i també a la mitja part”, confirma.
Carlos Muñoz: “Estic desitjant tocar pilota”
Partit igualat contra el Marfil
Carlos Muñoz ha analitzat el partit contra el Marfil Santa Coloma, que preveu molt igualat: “Serà un partit semblant al què vam jugar fa una setmana. Suposo que serà molt igualat.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana