FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

27.04.2008 13:02

Paüls: “Ningú ha especulat amb el resultat”

www.fcbarcelona.cat


En els dos partits s’ha imposat el Barça Sorli Discau, però en els dos partits ha estat per la mínima. Això demostra que tant el Barça com l’Igualada van a totes en aquests play-off: “Ningú ha especulat amb el resultat”.


Els quarts de final dels play-off pel títol de l’OK Lliga estan resultant molt igualats. Després de superar l’Igualada en el primer partit ( 5-4 ), els de Quim Paüls es van imposar dissabte ( 2-1 ) en el segon. Dos resultats molt ajustats que demostren la igualtat de l’eliminatòria.

El tècnic del Barça Sorli Discau, Quim Paüls, destacava després del partit l’empenta dels dos equips, que estan anant a totes: “El segon partit ha estat molt semblant al primer. Tots dos han estat partits molt ajustats, com correspon a un partit de play-off, amb tanta tensió i amb dos rivals de tanta qualitat. Ningú ha especulat amb el resultat. Hem anat tots dos a pel partit, i al final l’hem aconseguit tirar endavant nosaltres, que era del que es tractava.”

Conscients de la dificultat

QM3D0862.jpgAmb un 2-0 favorable als blaugranes, l’Igualada és conscient de la dificultat de remuntar aquesta eliminatòria. Així ho confessava després del partit el tècnic Joan Carles: “Evidentment, ens hauria agradat aconseguir una victòria al Palau. Sabem que ara és molt difícil fer-ne tres de seguides per poder passar aquesta ronda, però ho intentarem.”

L’entrenador de l’Igualada està content amb el joc del seu equip: “Excepte el resultat, la valoració en aquests dos partits és molt bona pel nostre nivell. Hem estat dins el partit fins al final. Hem jugat de tu a tu en els dos partits.”

Les Comes, una pista trampa

Els dos pròxims partits es jugaran a la pista de l’Igualada, el pavelló de Les Comes. Allà, els de Joan Carles confien a treure un bon resultat que els permeti empatar l’eliminatòria. Juguen a casa, i això juga al seu favor: “Ara juguem a casa, és la nostra pista i la coneixem bé. El parquet és una mica incòmode i els colors, també, perquè perjudiquen bastant la visió de la bola. Per això ens pot beneficiar a nosaltres. Tot i això, hem de tenir el mateix respecte i humilitat per poder guanyar el Barça”, destaca el tècnic de l’Igualada.

Dos “match-balls”

El Barça Sorli Discau té ara dos “match-balls” per imposar-se en aquests quarts de final. Tots dos, però, són a Igualada. El tècnic Quim Paüls és conscient de la dificultat de Les Comes, però confia que el seu equip sigui capaç d’aprofitar una de les dues pilotes de partit: “Afrontem aquest tercer partit amb el màxim d’optimisme. Intentarem fer un bon partit com ho hem fet aquí. És complicat però hem de mirar de guanyar un dels dos ‘match-balls’ d’allà.”

Paüls: “Ningú ha especulat amb el resultat”
L’arbitratge, polèmic
En els dos partits l’arbitratge ha estat un tema destacat, sobretot per la facilitat amb què els col•legiats han mostrat targetes als dos equips. Casualment, es tracta dels dos conjunts que han vist menys targetes al llarg de la Lliga regular, aspecte que destaquen els dos tècnics:

Joan Carles: “Som dels dos equips amb menys targetes a la fase regular i ara ens n’han ensenyat més de 20.”

Quim Paüls: “És curiós que els dos equips amb menys targetes de la Lliga hàgim acabat nosaltres amb 11 grogues i l’Igualada amb 8 o 9. És injust. El partit ha estat dur però noble. Crec que han estat excessives les targetes, pel joc i per la noblesa dels jugadors.”

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana