FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

26.04.2008 19:51

A un partit de les ‘semis’ (2-1)

Carles Cascante


El FC Barcelona Sorli Discau ha tornat a guanyar l’Igualada. Aquest cop ho ha fet per un ajustat 2-1, malgrat que en el primer temps els homes de Quim Paüls han estat superiors. La nota negativa del matx han estat les nombroses targetes grogues.


El Barça Sorli Discau ja té el seu primer "match-ball". Serà el dilluns vinent, a partir de dos quarts de deu de la nit, que, al Pavelló de Les Comes, els homes de Quim Paüls tindran l’ocasió de plantar-se a semifinals per la via ràpida. No ho tindran fàcil, però, ja que el Proinosa Igualada ha estat un gran rival en els dos partits que ha jugat al Palau Blaugrana.

Domini blaugrana

La primera meitat ha estat marcada pel clar domini del Barça. Els homes de Quim Paüls han saltat al parquet del Palau amb la lliçó ben apresa. El 5-4 del primer partit ha servit d’estímul per a uns jugadors que han dominat quasi per complet el matx en el seu primer temps. Diem "quasi" perquè, a 27 segons per al final, una bona jugada individual de Marc Navarro ha servit per situar un inquietant 2-1 que ha tornat a fer aparèixer els fantasmes del primer partit.

Els dos gols del Barça han estat obra de Borregán –de penal- (min. 10) i de David Páez, de cullera i per sota les cames. Un gol espectacular que ha fet vibrar els seguidors que s’han donat cita al Palau Blaugrana. Després del 2-0, el Barça collava el seu rival i semblava que podria superar-lo amb claredat, però el Proinosa Igualada, sense generar grans ocasions, ha fet lluir Egurrola en un parell d’ocsions.

Una represa més ensopida

A la segona meitat, el partit ha baixat notablement quant al rendiment d’ambdós equips. L’única emoció, desgraciadament, l’han posat els col·legiats, que, com en el primer partit, han estat força desafortunats i han perjudicat notablement els dos equips, malgrat que el Barça n’ha sortit més malparat: 24 targetes grogues per a tots dos. Beto Borregán i Sergi Panadero han estat els jugadors que n’han vist més. Tots dos han acabat exclosos amb vermella per acumulació de blaves. De tota manera, cap dels dos es perdrà el tercer partit de Les Comes.

A un partit de les ‘semis’ (2-1)
LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 2
PROINOSA IGUALADA, 1

FC Barcelona Sorli Discau (2+0): Egurrola, Ordeig, Páez (1), Panadero, Borregán (1) –cinc inicial-, Masoliver, Carlitos López i Teixidó.

Proinosa Igualada (1+0): Oriol Bargalló, Montferri, Fernández, Jordi Bargalló, Cáceres –cinc inicial-, Navarro (1) i Baliu.

Gols: 1-0, Borregán (min. 10, de penal); 2-0, Páez (min. 17); 2-1, Navarro (min. 24).

Àrbitres: Melero i Argudo.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana