FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

26.04.2010 16:35

Rècord de Juanín a Europa

Meritxell Infante


Els 13 gols que va marcar Juanín García suposen el màxim registre que ha aconseguit una jugador del Barça Borges aquesta temporada a la Lliga de Campions. L’extrem blaugrana ha sumat 31 gols en els tres últims partits europeus.


Juanín García no deixa de superar els seus millors registres. Després de sumar deu gols en dos partits consecutius , contra Zagreb i Ademar, l’extrem blaugrana ha apujat el llistó i va sumar tretze gols en la victòria del Barça Borges contra el Veszprém (33-27). Amb aquest registre, Juanín aconsegueix el rècord de gols d’un jugador blaugrana aquesta temporada a la Lliga de Campions. L’anterior registre el tenia Siarhei Rutenka, amb 12 dianes davant el Kolding (46-36).

Màxim golejador blaugrana a la Champions

2010-04-25_FCB_BORGES_-_MKB_VESZPREM_038.jpgAmb els tretze gols marcats contra els hongaresos, Juanín ja n’ha fet 68 a la Lliga de Campions aquesta temporada. Si sumem els seus últims tres partits europeus, Juanín ha marcat 31 gols, mentre que abans n’havia marcat 37. En aquest últim partit va superar al rànquing de golejadors de la Champions el fins ara màxim realitzador blaugrana, Víctor Tomás, amb 60 gols.
Rècord de Juanín a Europa
Quarta millor marca de la temporada
Els tretze gols de Juanín davant el Veszprém és el quart millor registre a la Lliga de Campions aquesta temporada. El rècord el té Jesús Martínez, del Valladolid, amb 17 gols. Però si comptem només les eliminatòries de vuitens i quarts, només Filip Jicha, màxim golejador europeu, ha igualat els 13 gols de Juanín, al partit entre FCK Handbold i Kiel (31-33).


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana