FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.11.2008 20:27

Partit d’alt voltatge

Cristina Collado


El Barça Mobicat visita aquesta tarda (16.30 h) la pista del Playas de Castelló. És una de les sortides complicades que hauran d’afrontar els blaugranes aquesta temporada.


L’un té 11 punts i és setè. L’altre en té 10 i ocupa la novena posició. Es tracta del Barça Mobicat i el Playas de Castelló, respectivament. Tots dos equips s’enfronten aquest dissabte a la tarda (16.30 h) al pavelló Ciutat de Castelló. És una de les visites més complicades del calendari blaugrana, ja que juguen dos equips que lluiten pel mateix interès: aconseguir una plaça per a la Copa.

Com arriba el Barça

El Barça Mobicat afronta aquest partit amb l’ambició de sumar tres punts que donin més valor a l’últim partit que van disputar al Palau Blaugrana contra el Peinsa Cartagena ( 2-2 ). Novament, però, Marc Carmona no podrà comptar amb tots els seus jugadors. Continua de baixa Chico, que a més aquesta setmana ha marxat al Brasil perquè ha estat pare. S’incorporarà a l’equip dilluns. Els que sí que han entrat a la convocatòria han estat els lesionats Igor i PC. Marc Carmona, a més, ha convocat Àlex Verdejo.

Qui no viatjarà amb l’equip, tot i que ja en forma part, és Carlos Muñoz . És l’últim fitxatge del Barça Mobicat. S’incorporarà a l’equip divendres que ve, dia en què es farà la fotografia oficial. El dilluns 17 començarà a entrenar-se amb l’equip, tot i que no podrà jugar fins al 2009.

El rival

El Playas de Castelló aterra a Barcelona amb la necessitat de sumar els tres punts per no perdre de vista les places que donen accés a la Copa. I més si es té en compte que van perdre l’últim partit, contra el Lobelle. El tècnic del Castelló, Fran Torres, tampoc té tots els jugadors a la seva disposició. Ha perdut Cristian, operat del genoll dret dimecres, que estarà uns dos mesos i mig de baixa. Tampoc podrà comptar amb Euler, lesionat.

Per contra, Torres ja disposa de Carlos Márquez, un ala de 28 anys que jugava la temporada passada a l’Armiñana València. L’ala valencià ja va disputar alguns minuts en l’últim partit contra el Lobelle.
Partit d’alt voltatge
Les frases dels protagonistes

Javi Rodríguez, jugador FCB Mobicat: "És un partit molt important per a nosaltres per anar esgotant les opcions de ficar-nos a la Copa, que és el nostre primer objectiu de la temporada. Del Playas que jo vaig conéixer no en queda res més que el nom. Però el nom per a molts pesa encara i genera molt de respecte."  

Santi Gea, segon entrenador FCB Mobicat : "Nosaltres anem amb la confiança de fer un bon partit i emportar-nos els tres punts."

Justo Cáceres, jugador FCB Mobicat : "La classificació està molt ajustada, i és veritat que, si guanyem aquest partit, ens allunyarem i ens traurem de sobre un rival directe."

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana