FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.11.2008 11:47

El Playas, “de menys a més”

Cristina Collado


No va començar gaire bé la temporada, ja que va sumar només un punt dels nou possibles. Tot i això, el Playas de Castelló va aixecar el vol i ara està a només un punt del Barça Mobicat. “Estan anant de menys a més”, assegura Gea.


El pròxim rival del Barça Mobicat a la Lliga de Divisió d’Honor, el Playas de Castelló, es presenta com un rival en plena forma. Tot i que no van començar gaire bé la temporada, amb dues derrotes i un empat, els jugadors de Fran Torres han millorat notablement els seus resultats. Així ho explica el segon entrenador blaugrana, Santi Gea: “Van començar una mica malament, però de mica en mica van anar aconseguint algun punt. Estan anant de menys a més. És una plantilla força nova, tenen cinc jugadors nous respecte a la temporada passada, i encara els falta acabar d’acoblar-se.”

Com juga el Playas

Castellon_2.jpg“És un equip que, des de l’any passat que l’entrena Fran Torres, juga amb una defensa bastant intensa sobre l’home-pilota. Acostumen a defensar a mitja pista, i a partir d’aquesta defensa, el seu principal recurs és intentar sortir a la contra.”

Una baixa i una alta

“Cristian té una lesió important. És un jugador que venia de l’Ibi, i que aquesta temporada estava jugant força i estava marcant gols. Però recuperen un altre jugador, Carlos Márquez. És un ala que l’any passat jugava a l’Armiñana València i a partir d’ara ja poden comptar amb ell.”

Els jugadors de referència

“Hi ha tres jugadors de referència, a banda del porter. A aquest l'han fitxa aquest any. És Rafa, que ha estat internacional i l’any passat estava de segon porter a l’Interviú. També tenen Rafael, Rubén, que està en un gran estat de forma i està marcant bastants gols, i Euler, que és un jugador amb molta experiència, un gran defensor a qui aquest any l’estan posant també de pivot, ja que pot jugar en diverses posicions.”
El Playas, “de menys a més”
El pavelló Ciutat de Castelló
“A nivell d’ambient, no és una de les pitjors pistes. Si mirem els resultats, però, ells han guanyat dos partits a casa i n’han perdut un. Nosaltres anem amb la confiança de fer un bon partit i emportar-nos els tres punts.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana