FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

07.11.2008 18:27

Un reforç per a la defensa

www.fcbarcelona.cat


El Barça Mobicat ha tancat l’acord amb l’exjugador del Caja Segòvia Carlos Muñoz per la seva incorporació al club blaugrana fins al juny del 2010. El tanca madrileny, però, no podrà jugar amb el Barça fins a l’any 2009.


Fins a l’1 de gener del 2009 no es podrà vestir de blaugrana. I és que fins que no s’obri el mercat d’hivern no es poden incorporar els jugadors que no hagin estat fitxats abans. Aquest és el cas de Carlos Muñoz. El tanca madrileny i el FC Barcelona han arribat a un acord per la seva incorporació per al que resta d’aquesta temporada i la següent. És a dir, fins al 30 de juny del 2010.

El nou jugador del FC Barcelona Mobicat ha reconegut a Barça TV i www.fcbarcelona.cat que “és un orgull per a qualsevol jugador” fitxar pel club blaugrana i ha afegit que després del seu pas pel Carnicer Torrejón i el Caja Segòvia “ara es veuen complertes totes les meves expectatives”.

Format a Madrid

QM3D2566.jpgCarlos Muñoz ha arribat a aquest acord amb l’equip blaugrana després que hagi rescindit el contracte que tenia fins al 30 de juny del 2009 amb el Caja Segòvia. Al conjunt segovià hi va jugar les dues últimes temporades. Abans havia estat el Carnicer Torrejón l’equip en què es va formar com a jugador. Allà hi va jugar set temporades (de la 1999/00 a la 2005/06).

El jugador ha passat amb èxit la revisió mèdica i posteriorment ha signat el contracte aquesta tarda amb la presència del directiu responsable de la secció Josep Cubells.

S’entrenarà però no jugarà

Ara, però, haurà d’estar-se un temps sense jugar. De fet, no serà fins a l’1 de gener del 2009 que es podrà posar la samarreta del Barça Mobicat, ja que serà el moment en què s’obrirà el mercat d’hivern. Fins aleshores, però, s’entrenarà amb els seus nous companys d’equip: “És el pitjor de fitxar en aquest temps. Amb el Mundial pel mig porto quasi dos mesos sense jugar. Això es notarà.”

Elogia la plantilla blaugrana

Carlos Muñoz té coneguts dins l’equip blaugrana com Paco Sedano, Cristian, Igor, Fernandao i Javi Rodríguez. La nova incorporació del Barça ha valorat molt positivament la trajectòria del Barça Mobicat aquests últims anys: “Té una gran plantilla i porta un o dos anys que han començat a estar a dalt. Té un gran equip per estar a la Copa i els play-off de la Lliga.”
Un reforç per a la defensa
La seva trajectòria
- Caja Segòvia: 2006/07 - 2008/09
- Carnicer Torrejón: 1999/00 - 2005/06
- Rayo Mejorada: 1997/98 - 1998/99
- Interviú: 1995/96 - 1996/97

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana