FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.09.2008 16:21

Sessions a les 21 h

Sònia de Alba


Adequar els entrenaments als horaris de partit és una part més de la planificació dels equips. El primer equip de futbol sala ha preparat un parell de sessions perquè els jugadors s’adaptin tot el possible a la situació de partit.


Tant dilluns com dimarts, el Palau Blaugrana tancarà tard. Serà cap a la mitjanit. I és que el primer equip de futbol sala s’entrenarà entre les nou i les onze de la nit aquests dos dies. L’objectiu és entrenar-se en la mateixa franja horària en què es jugaran alguns dels partits de la Lliga. Per exemple, el de divendres a la pista del Gestesa Guadalajara.

Però aquesta premissa no sempre es pot acomplir. “Sempre es busca entrenar a la mateixa hora que després juguem perquè així el jugador planifica el dia metabòlicament de la mateixa manera. Per problemes d’horaris o per problemes d’instal•lacions, de vegades no és possible”, explica el preparador físic Juan Manuel Ruiz.

No els ve de nou

En tot cas, per l’activitat frenètica que té el Palau, la franja entre les 21.00-23.00 h és la que té assignada el futbol sala. “Estem acostumats a entrenar a aquestes hores més intempestives perquè duem tres anys amb el mateix horari. Sabem que el bàsquet, per exemple, es troba per damunt de nosaltres jeràrquicament i això és el que ens toca”, opina Rafa Muñoz.
Sessions a les 21 h
Dolguts per la derrota
El primer equip de futbol sala força encara més la màquina. L’empat a la pista del Benicarló no va ser tan positiu com haurien desitjat. Però més mal va fer perdre en el debut a casa contra el Caja Segòvia .

“Ha estat un pal dur perquè al Palau no esperàvem una derrota, però és molt difícil treballar sense internacionals i això es nota. Ens ha faltat una mica de rodatge, d’estar tots junts”, exposa Muñoz. Cal recordar que Javi Rodríguez, Cristian Domínguez i Fernandao –convocats amb Espanya – i Saad Assis –seleccionat amb Itàlia- es van perdre la darrera setmana d’entrenaments.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana