FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

31.08.2008 13:09

Èxode dels internacionals blaugrana

Cristina Collado


Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian Domínguez, els tres blaugranes convocats amb la selecció espanyola per al Mundial del Brasil, treballaran sota les ordres de José Venancio aquesta setmana. Dilluns també marxarà Saad amb Itàlia.


La plantilla de futbol sala s’ha vist reduïda aquest diumenge. I és que tres jugadors internacionals que participaran en el Mundial del Brasil, que es jugarà a l’octubre, estan concentrats amb la seva selecció aquesta setmana. Es tracta de Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian Domínguez, convocats amb la selecció espanyola.

Directament a Guadalajara

QM3D8035.jpgEl combinat dirigit per José Venancio està concentrat a Segòvia per continuar amb la preparació per a aquesta cita mundial. Dimecres, dia 3 de setembre, jugaran un partit amistós contra la selecció d’Iran, un dels rivals de la selecció espanyola a la fase de grups del Mundial. Fa dues setmanes ja es van veure les cares totes dues seleccions. Va ser a Teheran, en el partit de debut de Fernandao, que va aconseguir el primer gol per als de José Venancio.

Els tres jugadors blaugrana viatjaran directament a Guadalajara dijous per incorporar-se a la disciplina del FC Barcelona, que juga a la pista del Gestesa a les 21.00 h.

Saad marxa dilluns

Un altre jugador blaugrana que marxarà de Barcelona durant uns dies és Saad Assís, que està convocat amb la selecció italiana per al Mundial 2008. Recordem que Saad és brasiler però té el passaport italià de la temporada en què va jugar al Luparense. L’ala esquerrà marxa concentrat a Roma i tornarà dimecres a Barcelona per reincorporar-se a l’equip blaugrana dijous.

Reforços

És per aquesta raó que Marc Carmona continua comptant en els entrenaments amb els jugadors del Sènior Àlex Verdejo i Sergio Sierra ‘Sepe’ i amb el porter Julio Gracia , que ha tornat al FC Barcelona després d'un any cedit.
Èxode dels internacionals blaugrana
Sis entrenaments fins dijous
L’equip s’entrenarà amb força intensitat aquesta setmana per preparar el partit contra el Gestesa Guadalajara. A banda de la sessió d’aquest diumenge, que ha estat principalment física, l’equip farà sis entrenaments més fins dijous. Dilluns i dimarts faran doble sessió d’entrenament, al matí i a la tarda, i també s’entrenaran dimecres a la tarda i dijous al matí. Després d’aquesta última sessió viatjaran cap a Guadalajara.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana