29.08.2008 22:39

Estrena deslluïda (1-4)

Cristina Collado

El Barça s'ha estrenat aquest vespre al Palau Blaugrana contra el Caja Segòvia. Ha estat, però, una estrena deslluïda per als de Marc Carmona, que han perdut el matx.

El partit ha començat molt igualat per part dels dos conjunts. L'exblaugrana Andreu Linares ha tingut la primera ocasió per als de Miguel Rodrigo, que ha frustrat Cristian. Aquesta ocasió ha estat resposta per Fernandao amb un xut potent des de la línia de fons. El seu compatriota Chico ha tingut una claríssima ocasió amb un un contra un davant el porter Cidao.

Però ha estat el Caja Segòvia el que ha tingut més sort de cara a porteria. Nano Modrego ha avançat el seu equip als vuit minuts de joc.

Bona pressió

QM3D8686.jpgLes ocasions han plogut per als blaugranes, que, gràcies a una bona pressió tant ofensiva com defensiva, han recuperat pilotes que han valgut clares ocasions de gol. Fernandao, de primeres a la mitja volta; PC, amb una vaselina, i Igor, amb un xut llunyà, han estat algunes de les oportunitats dels blaugranes per empatar el matx.

També a pilota aturada el FC Barcelona s'ha mostrat molt perillós. Saad ha rematat de primeres a la sortida d'un córner i Chico ha aportat perill amb una rematada de cap que ha sortit fregant el pal. Completats els primers vint minuts de partit, els blaugranes han hagut de marxar al descans amb desavantatge al marcador.

Igor marxa

El Barça ha començat la segona part amb l'absència d'Igor, que no ha pogut continuar el partit a causa d'un problema a l'adductor de la cama dreta. En les properes hores serà sotmès a les proves pertinents.

QM3D8673.jpgAquest segon període ha començat amb un Barça més fort fins i tot que en els últims minuts del primer temps. Fernandao ha donat el primer avís amb un xut a la mitja volta. En la jugada següent Chico ha recuperat una pilota al seu camp i ha protagonitzat ell mateix una contra que ha acabat amb el seu xut fregant el pal. Fins i tot el porter Cristian, des del camp propi, ha provat sort però el seu xut ha sortit per damunt de la porteria de Cidao.

Massa càstig

Enmig de tanta bona ocasió, però, el Barça ha rebut un gerro d'aigua freda. Primer Matías i després Guga, tots dos en accions a pilota aturada, han ampliat distàncies en poc més d'un minut (28'). Andreu ha estat a punt de sumar el quart, però Cristian ho ha evitat enviant la pilota al pal.

A l'equador de la segona part Fernandao ha aconseguit retallar distàncies amb l'1-3. Carmona ha decidit aleshores treure Chico com a porter-jugador i atacar amb superioritat. Fernandao ha tingut dues clares ocasions al primer pal, però han sortit fora. En una pèrdua de pilota en l'atac de cinc Diego ha xutat des del propi camp i ha sumat el quart. Quedava només 1.40 per al final del partit. Poc temps per remuntar el partit. El Barça no ha pogut estrenar-se amb la victòria que volia al Palau Blaugrana.

FC BARCELONA, 1
CAJA SEGÒVIA, 4

FC Barcelona:
Cristian, Chico, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao –cinc inicial-, JC López, Jordi Sánchez, Igor, PC, Rafa Muñoz

Caja Segòvia: Cidao, Tobe, Carlos, Andreu i Guga –cinc inicial-, Diego, Miñambres, Nano Modrego, Lin, Matias

Gols: 0-1, Nano Modrego (8'); 0-2, Matias (28'); 0-3, Guga (28'); 1-3, Fernandao (30'); 1-4, Diego (38')

Àrbitres: López García i Martínez Flores