Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta aposta per enfortir “l’obra de govern”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.10.2009 15:26

Laporta aposta per enfortir “l’obra de govern”

www.fcbarcelona.cat


La Junta Directiva del FC Barcelona té la vista posada en “l’obra de govern actual”, segons ha explicat Joan Laporta. A més, Joan Oliver ha estat “refermat per unanimitat de la Junta” com a director general corporatiu.


Després de la Junta Directiva ordinària celebrada aquest divendres, el president Joan Laporta, que ha comparegut en companyia del director general corporatiu, Joan Oliver, s'ha referit al tema de les auditories de seguretat: "Cap company de Junta ha volgut reobrir un tema tancat ara ja fa sis mesos i Joan Oliver ha estat refermat per unanimitat com a director general corporatiu del FC Barcelona."

Centrats a governar

La Junta Directiva, segons ha comentat Joan Laporta, té molt clares les seves prioritats, que es basen a “centrar els esforços i la feina diària en l’obra de govern”: “Dediquem-nos a governar perquè crec que pot tornar a ser un gran any per al barcelonisme. La nostra responsabilitat és centrar-nos en l’actuació de govern. Demanaria tranquil•litat a l’entorn per continuar treballant bé i mantenir el club en el millor moment de la seva història”.

“Ja hi haurà temps per pensar en eleccions”

2009-10-16_-_RUEDA_DE_PRENSA_JUNTA_DIRECTIVA_004.JPGEn el torn de preguntes, s'ha plantejat al president si durant la reunió de la Junta s’ha parlat d’una possible candidatura continuista. La resposta ha estat clara: “Entenc que hi hagi neguit per la proximitat d’eleccions, però no hi ha pressa per tractar aquest tema. Considero que ara no ens correspon pensar en això, ja hi haurà temps per pensar en eleccions”.

Un tema tancat

Tot i ser la temàtica central de moltes de les preguntes dels periodistes presents, la qüestió de les auditories de seguretat s’ha plantejat des del primer moment com un “tema tancat”. En aquest sentit, el director general corporatiu ha assegurat que, en la roda de premsa del 24 de setembre passat, no va faltar a la veritat: “No parlaré més d’aquest tema, però puc assegurar que mai he mentit”.

El catalanisme del Barça

El president ha volgut aclarir que “el Barça és un club català de futbol que respecta totes les sensibilitats”, però que, per la seva condició, valors i història porta implícites “representacions del catalanisme”. Com a resposta a les veus crítiques sobre aquesta ideologia, Laporta ha emfatitzat que el Barça “no busca el conflicte, sinó la concòrdia, però des d’un posicionament clar”. Expressant l’orgull que sent envers Guardiola, el president veu compatible el seu propi discurs amb el del tècnic, ja que “cadascú s’expressa com considera oportú”.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Content per Messi
Els temes esportius no han tingut gaire presència en aquesta roda de premsa. L’única excepció ha estat la classificació ‘in extremis’ d’Argentina per al Mundial de Sud-àfrica 2010: “M’alegro molt que Argentina s’hagi classificat. Me n’alegro per Messi, Maradona i Argentina”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana