Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Bona salut econòmica i social


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.10.2009 15:58

Bona salut econòmica i social

www.fcbarcelona.cat


El club presenta 7,8 milions d’euros beneficis en el primer trimestre de la temporada. L’entitat centra esforços per aconseguir que l’afició acompanyi l’equip al Mundial de Clubs d’Abu Dabi.


Joan Oliver ha estat l’encarregat d’explicar als mitjans de comunicació el balanç del primer trimestre de la temporada 2009/10. Així, el tancament des del mes de juliol fins al 30 de setembre s’ha tancat amb un benefici de 7,8 milions d’euros i amb uns ingressos de 106 milions d’euros, xifra superior als ingressos del mateix període de l’any anterior. Oliver ha apuntat que el club manté “la política de contenció de despeses excepte sobre la gespa”.

Pagament d’Audiovisual Sport

També en l’apartat referent a l’economia del club, el president Laporta ha celebrat l’ingrés de 31,5 milions d’euros del contenciós amb Audiovisual Sport, però ha lamentat que per arribar a fer efectiu aquest pagament s’hagi hagut d'esperar 18 mesos i un embargament.

Accions per facilitar el desplaçament a Abu Dabi

2009-10-16_-_RUEDA_DE_PRENSA_JUNTA_DIRECTIVA_005.JPGEl primer equip afronta un important repte com és el Mundial de Clubs, que es disputarà a partir del proper 16 de desembre a Abu Dhabi. Per tal que els aficionats i socis blaugrana puguin acompanyar l’equip, Oliver ha informat que l’entitat promourà accions perquè el nombre més gran possible de seguidors hi pugui assistir. “Estem centrant tots els nostres esforços perquè el major nombre de socis puguin viatjar a Abu Dabi i puguin acompanyar l’equip per aconseguir un títol que encara no s’ha guanyat", ha explicat Oliver.

La Caravana Blaugrana del triplet

Una altra acció que l’entitat ha preparat per apropar aquest “millor Barça de la història” al país, serà la Caravana Blaugrana. Coincidint amb els 110 anys del club, efemèride que es compleix el 29 de novembre, s’ha ideat la Caravana Blaugrana. “Així, les tres copes del triplet seran per tot Catalunya perquè els barcelonistes pugui sentir-se seus els títols i els èxits”, ha desvelat Oliver.

30 anys de la Masia

El mes d’octubre és un mes d’efemèrides perquè dimarts vinent, 20 d’octubre, es compleixen 30 anys de la Masia com a residència per als futurs cracs culers. Per demostrar el compromís del club en el planter, Oliver ha informat que el proper 23 d’octubre se celebrarà una costellada amb alguns dels protagonistes dels que hi han passat.

El Palau té força

La Junta ha mostrat la seva satisfacció per l’èxit dels abonaments del Palau. “Això demostra que les seccions són una peça clau per al club”, ha apuntat el director general corporatiu. Gràcies a aquests interès dels seguidors per les seccions professionals, Oliver ha apuntat que els equips s’han reforçat amb importants peces per afrontar els reptes d’aquesta temporada.

A Perpinyà

Seguint una altra de les tradicions de la Junta, el 13 de novembre vinent es farà una sessió de Junta Directiva de caràcter itinerant, a Perpinyà, que tindrà el directiu Patrick Auset com a amfitrió.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Nou membre al Comitè de Disciplina
Xavier Albert Canal i Gomara s’incorporarà al Comitè de Disciplina del club a proposta del secretari de la Junta, Josep Cubells, en substitució d'Agustí Bassols, actual Síndic dels Socis i Sòcies.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana