Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ordeig: “La situació és nova per a nosaltres”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

08.11.2010 18:32

Ordeig: “La situació és nova per a nosaltres”

www.fcbarcelona.cat


Amb aquestes paraules valorava l’actual classificació del Barça Sorli Discau, a l’OK Lliga, el defensa blaugrana ‘Mia’ Ordeig. El Barça es troba en cinquena posició, a set punts del primer classificat després de sis jornades.


En una anàlisi més profunda de l’actual situació de l’equip, Ordeig apuntava: “En 5 anys que porto aquí no m’havia passat mai. Jo no diria que no s’està jugant bé. Més aviat no estem triant les situacions més adequades per tirar els partits endavant i guanyar-los.”

Inici complicat

L’inici a l’OK Lliga dels homes de Ferran Pujalte no ha estat aquell a què estaven acostumats els seguidors de l’hoquei patins blaugrana. L’actual campió de l’OK Lliga i de la Copa d’Europa ha deixat escapar set punts en les sis primeres jornades de Lliga.

08-11-08_HOCKEY_10.jpg“Tampoc hem de fer sang. L’equip ha de continuar treballant. Crec que la distància es pot salvar amb tranquil•litat. Els equips han de jugar entre ells i la Lliga és molt igualada, com estant demostrant els resultats”, reflexionava Ordeig poc abans d’iniciar-se el primer entrenament de la setmana per preparar el partit davant el Lloret de dissabte al Palau.

Pas a pas

‘Mia’ Ordeig és un home experimentat a la màxima divisió de l’hoquei patins estatal. En les cinc temporades com a blaugrana ha guanyat 14 títols, a més de campionats del món i europeus amb la selecció estatal i la Copa Amèrica amb Catalunya.

Segons Ordeig, amb aquest bagatge esportiu “en principi pensaria en el partit de dissabte, centrar-nos en el Lloret, guanyar, donar una bona imatge d’equip i donar consistència i seguretat al nostre joc.”

Mirar endavant

QM3D7614.jpgPel defensa blaugrana també cal mirar una mica endavant: “Jo crec que amb el joc de partits com el que vam jugar al Palau davant el Blanes , si som capaços d’encadenar 3 o 4 victòries, l’equip tindrà un altra sensació i ho tirarem endavant.”
Els jugadors del FC Barcelona Sorli Discau, atenent les explicacions de Ferran Pujalte. Foto:Arxiu-FCB
Els jugadors del FC Barcelona Sorli Discau, atenent les explicacions de Ferran Pujalte. Foto:Arxiu-FCB
Molta Lliga per jugar
Finalment, Ordeig també creu que les valoracions s’han de realitzar en el seu moment: “No hem de pensar a finalitzar la Lliga ara. Som a la sisena jornada i en queden moltes per acabar la 1a volta. Allà serà una mica el punt que ens dirà on som.”


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana