Ambició fins al final (7-1)

Hoquei patins

30.10.2010 21:23

El Barça Sorli Discau ha superat el Sather Blanes per un clar 7-1. Els de Ferran Pujalte han fet pagar els plats trencats dels darrers partits als de la Selva. El primer equip d’hoquei patins ha mantingut el ritme de joc durant els 50 minuts.

Lluís Teixidó ha tornat al Palau Blaugrana enmig d’una càlida ovació. La Penya Sang Culé li ha recordat que sempre el recordaran amb una pancarta on s’ha pogut llegir: "Gràcies i fins sempre Teixi", amb qual el van acomiadar a finals de la temporada passada. També ha tingut una bona rebuda Ramon Benito, ara com a tècnic del Sather Blanes. Els gironins, però, s’han vist superats des del primer minut pel Barça Sorli Discau. La derrota a casa contra l’Igualada i l’empat a Girona davant del GEiEG havien tocat la fibra dels de Pujalte, que no han volgut més complicacions.

2010-10-30_PARTIDO_HOCKEY_09.JPGL’alegria ha estat completa. Victòria al Palau amb eficiència sobre la pista, i celebració, a més, del naixement de Martí Riverola, el fill del preparador físic blaugrana, Ramon Riverola, que ha arribat al món minuts abans de començar el matx.

Sense especular

Alberto Borregán ha volgut encoratjar tothom després de batre Roger Fernández al minut dos de joc. El primer gol del partit ha estat contundent i exemplificador de les pretensions blaugrana. Ben organitzats al darrere i amb voluntat de córrer, el Barça Sorli Discau ha dut un ritme de joc de vertigen.

Panadero ha provat sort després de fer un gir de 180 graus, però el pal ha desviat la trajectòria del míssil que ha deixat anar de l’estic. El que sí que ha trobat el fons de la xarxa ha estat la rematada de Reinaldo García. Encara no s’havien consumit els primers cinc minuts de joc i el 2-0 ha denotat un joc eficaç i directe.

Sense problemes en defensa, l’atac ha perdut una mica les revolucions... Però les ha tornat a trobar cap a les acaballes del període. David Páez ha vist la línia directa amb Jordi Adroher i el dorsal 14 blaugrana no ha fallat.

Tampoc ho ha fet Cachi Páez, que ha culminat un contraatac etzibant un fort llançament quan quedaven tres minuts per arribar al descans. El 4-0 ha estat un resultat sòlid.

Més ganes de fer-ho maco

Amb la proximitat de l’hora de l'inici del partit de futbol a l’estadi, les graderies del Palau han comptat amb el caliu de més afició barcelonista.

Els jugadors han volgut recompensar-la amb més efectivitat golejadora. Panadero no se n'ha estat en el primer intent i, gràcies a l’assistència de Jordi Adroher, ha posat el 5-0.

2010-10-30_PARTIDO_HOCKEY_18.JPGEls blaugranes hi han insistit. Primerament, mitjançant un penal que ha provocat Reinaldo García i que Marc Torra ha llançat. Però la pilota ha picat al pal. L’error ha quedat esmenat en la jugada següent: contraatac i passada de Reinaldo perquè Torra es lluís marcant el sisè.

El domini local ha estat total. El Barça ha recuperat una pilota per la insistència defensiva. El dos contra un entre Nalo i Torra amb Jepi Selva ha acabat amb el 7-0. Molt encertada ha estat la contenció de l’argentí per fer la passada quan el del Blanes ja no podia continuar amb la cobertura.

El partit ha estat (gairebé) perfecte, la qual cosa s’ha demostrat amb l’entrada a la pista de Jordi Gabarra, el júnior de primer any que ha completat la llista i que, en tres minuts de joc, ha disposat també d’una ocasió per marcar.

El gol de l'honor del Sather Blanes ha arribat de penal quan faltaven sis segons per al final, obra de Petxi Armengol.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 7
SATHER BLANES, 1

FC Barcelona Sorli Discau (4+3):
Egurrola, Panadero (1), Torra (2), Borregán (1), Reinaldo (1) –cinc inicial– Ordeig, Páez (1), Adroher (1).

Sather Blanes (0+1): Fernández, Selva, Rodríguez, Armengol (1), Teixidó –cinc inicial– Kimi Ridaura, Àlex Ridaura.

Gols: 1-0, Borregán, min 2; 2-0, Reinaldo, min 3; 3-0, Adroher, min 20; 4-0, Páez, min 22; 5-0, Panadero, min 29; 6-0, Torra, min 41; 7-0, Torra, min 44 i 7-1, Armengol, min 50.

Àrbitres: García i Veiga.

Espectadors: 1.542

Observacions: Abans de començar el partit hi ha hagut un minut de silenci per la mort de l’avi de Jordi Adroher.