Sjöstrand, assegurança sota pals

28.03.2011 16:12

Meritxell Infante

Una vegada més, Johan Sjöstrand va demostrar que és un porter de garanties per defensar la porteria del Barça Borges. El porter suec va substituir el seu company Saric i va brillar amb llum pròpia amb 21 aturades i 13 minuts sense encaixar cap gol.

Defensa extraordinària
Un dels factors de la bona actuació de Sjöstrand va ser l’extraordinària defensa blaugrana, fonamentada en Magnus Jernemyr i Cedric Sorhaindo. El suec i el francès van resultar un mur infranquejable i van propiciar que els llançaments dels hongaresos no trobessin fàcilment la porteria blaugrana.
En l’esperat duel a la porteria entre Daniel Saric i Dejan Peric, va aparèixer un convidat sorpresa. Johan Sjöstrand va tornar a brillar amb llum pròpia en els gairebé 50 minuts que va defensar la porteria blaugrana davant el Veszprém, després de la lesió del seu company Saric. La seva gran actuació va tornar a ser clau en la victòria blaugrana davant l’equip hongarès (28-21).

"El nou Tomas Svensson"

Amb 21 aturades, aquest porter suec, de 23 anys, va tornar a reinvidicar la seva qualitat innegable. A la segona part, Sjöstrand només van encaixar vuit gols i, ajudat per la defensa, va aconseguir que el Veszprém es passés 13 minuts sense marcar a la recta final del partit. “És un porter que marcarà època. Té 23 anys i és una màquina”, diu Pascual de Sjöstrand, a qui va assenyalar com el “nou Tomas Svensson”.

Preparat per al repte

_MGL9403.JPGLa qualitat i la solidesa sota pals de Sjöstrand van deixant de ser novetat. Les seves grans actuacions contra el Kiel al Palau (32-29) , a la pista del Kielce (26-33) o a la de l’Ademar (24-30) ho avalen. Ara, amb la baixa de Saric, el jove porter suec assumeix la titularitat de la porteria, un repte que el jugador és ben capaç d’assumir. L’equip hi té plena confiança. “És el porter titular de la selecció sueca”, afirmava Víctor Tomàs, en la roda de premsa després del partit. “Estem segurs que amb ell també podem assolir els objectius de la temporada”.