25.01.2009 16:39

Segona remuntada consecutiva al Palau

Cristina Collado

La del Gestesa Guadalajara és ja la segona remuntada amb victòria del Barça Mobicat aquesta temporada, i a més consecutiva. “L’equip té més experiència i juga amb més tranquil·litat”, afirma respecte això Fernandao.

Fa dues setmanes contra el Benicarló , i aquest cap de setmana davant el Gestesa Guadalajara , s’ha donat el mateix resultat i s’ha viscut el mateix guió de partit. En tots dos enfrontaments jugats al Palau Blaugrana el Barça Mobicat va començar perdent per 0-2, però va ser capaç de capgirar el marcador i endur-se la victòria final, precisament per 5 gols a 3 en tots dos casos.

La plantilla destaca que aquest és un dels aspectes en què han millorat aquesta temporada respecte la passada: “Això ho estem aconseguint aquest any. Hi ha partits que comencem per darrera però no ens venim avall. Abans, quan ens ficaven un gol, era com si ens fiquessin tres, i ens costava molt remuntar. Ara confiem molt més en nosaltres fins l’últim minut. Estiguem guanyant o perdent, ho donem tot”, afirma Juan Carlos López, l’autor de l’últim gol davant el Gestesa.

Més experiència

La confiança en sí mateix i l’experiència guanyada en aquesta tercera temporada a la Divisió d’Honor és una de les raons d’aquestes remuntades: “L’equip ha crescut. Té més experiència i juga amb més tranquil·litat”, afirma el pitxitxi de l’equip, Fernandao.

En aquest mateix sentit s’expressa Juan Carlos López: “Ara l’equip és més madur. Quan anem 0-2 o 2-3, ens ho prenem amb més tranquil•litat i no intentem atacar amb presses.”

Toc d’atenció

QM3D9980.jpgTot i que saber remuntar és un aspecte positiu, Fernandao toca de peus a terra i recorda que en els dos últims partits jugats al Palau, l’equip ha començat perdent. I això, s’ha de millorar: “Remuntar té la seva part positiva, i el seu cantó negatiu, perquè és el segon partit a casa que ens passa. Esperem que el tercer, no haguem de remuntar.”
Juan Carlos López va fer el cinquè gol davant el Gestesa
Dos empats
En altres dos partits aquesta temporada, el Barça Mobicat ha estat capaç de remuntar un marcador advers, tot i que només es va poder endur un empat. Va ser a la segona jornada de la Lliga, a la pista del Benicarló, quan Fernandao va aconseguir els dos gols de l’empat en els dos darrers minuts.

I a la jornada set, de nou empat a dos de l’equip de Carmona aquesta vegada davant del Futsal Cartagena al Palau. Jordi Sánchez va aconseguir el gol de l’empat en el minut 34.