09.01.2009 22:40

Gran estrena d’any (5-3)

Cristina Collado

El Barça Mobicat s’ha imposat el Benicarló per 5 gols a 3 en el primer partit de la segona volta, i de l’any 2009. Fernandao ha firmat un ‘hat-trick’ i Carlos Muñoz ha debutat al Palau.

SALA_03.jpgBona estrena del Barça Mobicat en aquest any 2009. Els blaugranes s’han imposat en uhn partit força complicat a la millor defensa –fins el moment- de la Lliga: el Benicarló Aeroport Castelló. 5 a 3 ha estat el resultat d’aquest gran espectacle que s’ha viscut al Palau i del què ha pogut gaudir des de la Llotja el directiu Albert Perrín. Com a noms propis, cal destacar Fernandao, que ha aconseguit tres gols, i Carlos Muñoz, qui ha disposat dels seus primers minuts en Lliga i davant la seva afició.

Primer gol a la contra

El primer gol del partit ha arribat en una acció al contraatac del Benicarló. Els de Miki han atacat la porteria blaugrana amb una superioritat de tres contra un, i Dani Salgado ha culminat l’acció amb el primer gol als set minuts de joc. Un minut després, a punt ha estat el Benicarló de repetir l’acció, però Cristian ha pogut desviar el xut de Jordi Lledó.

Dos pals

El Barça Mobicat ha tingut dues bones ocasions a pilota aturada. En dues jugades d’estratègia, la primera en una sacada de banda i la segona de falta, primer Jordi Sánchez i després Justo Cáceres han tingut l’opció de l’empat. La més clara ha estat la d’aquest últim, que ha acabat al pal.

SALA_09.jpgPerò no seria l’únic pal per al Barça Mobicat. A sis minuts per al descans, Fernandao ha picat la pilota i aquesta ha fregat el pal esquerre de la porteria defensada per Leandro. Poc abans, el mateix pivot brasiler havia tingut una boníssima ocasió amb un cop de cap que ha desviat Leandro.

Un altre gol, i un altre pal

Però quan millor ho estava fent el Barça Mobicat, ha arribat el segon gol per al Benicarló, després de quatre minuts aproximadament sense crear perill. Ha estat en una jugada de falta que ha culminat Genaro, que tot just acabava d’entrar a la pista.

Els de Marc Carmona no han decaigut i han continuat atacant la porteria rival. Fernandao ha estat el jugador més incisiu dels últims minuts de la primera part. El ‘6’ blaugrana ha tornat a enviar una pilota al pal, i en l’acció següent el seu xut s’ha estavellat al cos de Leandro.

1-2 al descans

SALA_16.jpgFinalment ha estat Vadillo, en pròpia porta, qui ha aconseguit reduir distàncies quan només faltaven 10 segons per a la mitja part. En una ràpida acció al contraatac, PC ha deixat per Fernandao, però Vadillo ha tallat el passi col·lant la pilota al fons de la xarxa. Un gol que ha donat confiança als blaugranes.

Remuntada blaugrana

A la represa, Saad Assís per al Barça Mobicat i Fali per al Benicarló han protagonitzat les primeres accions de perill. Ha estat, però, Jusrto Cáceres l’autor de gol de l’empat. El jugador blaugrana ha colat la pilota per sota les cames de Leandro. Quatre minuts després, Fernandao posava per primera vegada el seu equip per davant en el marcador.

SALA_05.jpgEncara quedava, però, molt partit i el Benicarló encara s’ha tornat a avançar en el marcador, mitjançant Vadillo. Però ha tornat a aparèixer Fernandao, el pitxitxi de l’equip, i ha firmat un ‘hat-trick’. Un minut després, Jordi Sánchez ha augmentat distàncies per al seu equip amb un gol a porteria buida, aprofitant que el Benicarló ja estava jugant amb el porter més avançat.

FCB MOBICAT, 5
BENICARLÓ, 3

FCB Mobicat: Cristian, PC, Javi Rodríguez, Saad Assís i Fernandao –cinc inicial-, Carlos Muñoz, J. C. López, Rafa Muñoz, Jordi Sánchez i Justo Cáceres

Benicarló Aeroport Castelló: Leandro, A. Vadillo, Lolo, Jordi Lledó i Valença –cinc inicial-, Isco, Xapa, Fali, i Genaro

Gols: 0-1, D. Salgado (7’); 0-2, Genaro (14’); 1-2, Vadillo (p.p.20’); 2-2, Justo Cáceres (26'); 3-2, Fernandao (30'); 3-3, A. Vadillo (33'); 4-3, Fernandao (33'); 5-3, Jordi Sánchez (34')

Àrbitres: Sanzol Goñi i Urdanoz Apezteguia