18.04.2007 13:12

Resultat òptim

La derrota del DKV Seguros Saragossa a la pista del Boomerang Interviu significa un pas més per a la permanència del FC Barcelona Senseit a la Divisió d’Honor. Els de Marc Carmona són ara dotzens i se situen a dos punts per sobre de la promoció.

No podien badar i no ho van fer. El Boomerang Interviu va recuperar aquest dimarts el liderat de la Lliga Nacional de Futbol Sala després de superar amb molta claredat el DKV Seguros de Saragossa per 5 gols a 1. La superioritat dels homes que entrena Jesús Candelas es va veure reflectida en un parell de minuts, al 8 i 9 de la primera part, quan els verds van obrir una escletxa i es van situar amb un 3-0 molt favorable.

Una setmana perfecta

El caminar del futbol sala blaugrana a la Lliga comença a veure’s amb un prisma diferent. Després de moltes setmanes lluitant per fugir de la zona perillosa de la taula classificatòria, l’empat a dos a la pista del Caja Segovia i, sobretot, la important victòria per 4 gols a 2 sobre el Playas de Castelló, han fet que al Palau es comenci a respirar optimisme. El públic barcelonista n’és plenament conscient i ara, més que mai, sap que el seu suport ha de ser vital per als dos últims partits que es jugaran a casa.