FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.04.2007 10:50

Comunió triomfal

Els prop de 2.000 aficionats que van seguir en directe el partit contra el Playas al Palau van vibrar com mai. El Barça Senseit va estar sensacional, i l’afició no va ser menys. La comunió entre tots dos va donar la victòria.


Afició i equip sabien que el partit contra el Playas Castelló era vital per al futur de l’equip. Sumar els punts a casa pot salvar el conjunt barcelonista de patir en aquest tram final de la temporada. Per això l’afició es va bolcar en el seu equip, i aquest va respondre amb la victòria.

El vestuari agraeix aquest suport, i confia que continuï així: “Si tinguéssim un Palau així cada setmana seria molt difícil no guanyar”, destaca Juan Carlos López, que dissabte actuava com a capità, a causa de la baixa de Fran Romero. També mostra la seva aprovació el tècnic Marc Carmona: “Això demostra que l’aposta de la directiva ha estat bona, ja que quan necessitem el públic sempre hi és. Estem molt contents amb la seva resposta.”

Sobre el guió

Després de dues derrotes doloroses, contra el Celta i el Polaris, el Barça Senseit ha aixecat el cap. Queden quatre partits, dos a casa i dos a fora, i els homes de Marc Carmona s’han imposat el repte de sumar tots els punts al Palau. De moment, han complert el guió previst: “Després de l’últim partit a casa l’equip va reaccionar a Segòvia. Vam parlar i vam acordar que cada partit és una final, i que sobretot ens hem de fer molt forts a casa. Si som capaços de guanyar els tres punts a casa ens salvarem. En els partits al Palau, l’equip surt amb més confiança. Hem fet el primer pas d’aquests que ens havíem previst”, destaca Carmona.

Javi Rodríguez, l’ànima i l’empenta

Va arribar al Barça Senseit per liderar l’equip i està complint el seu rol. Javi Rodríguez és un líder tant dins com fora de la pista. La seva empenta ajuda l’equip a aixecar els ànims en moments puntuals, i és habitual veure’l animant els seus companys o l’afició des del rectangle de joc. Dissabte, contra el Playas, el que ha estat el seu equip durant nou anys, la motivació era plena, i els seus ànims van acabar d‘augmentar l’eufòria de la grada.
Comunió triomfal
Deco i Belletti, a la Llotja
Com ja és habitual, des de la Llotja del Palau van gaudir de l’espectacle alguns brasilers jugadors de futbol. En aquest partit, hi van assistir Deco i Belletti. El lateral barcelonista ha seguit en directe tots els partits de futbol sala, sempre que els seus compromisos amb el primer equip li ho permeten. La majoria dels brasilers que juguen a futbol es van iniciar al parquet, és per aquesta raó que encara mantenen molt viva aquesta afició i són ja uns habituals al Palau Blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana