Futbol Sala

14.04.2007 20:26

Així, sí! (4-2)

El Barça Senseit ha guanyat amb autoritat el Playas Castelló i ja ésfora de la zona de promoció. Els de Carmona han estat sòlids en defensa i efectius en atac. Així, sí que es pot guanyar.

Després d’aquesta important victòria, el Barça Senseit està fora de la zona de perill. La derrota del Martorell i l’empat de DKV i Gestesa deixen el Barça a la dotzena posició de la taula, amb 25 punts, a dos de la plaça de promoció. El partit d’aquest dissabte contra el Playas ha estat un cop d’efecte per a un equip que es pren el tram de final de temporada amb més confiança.

La defensa, clau

qm3d5651.jpgEl Barça ha sabut llegir molt bé el partit i el seu rival. Han deixat el Playas portant la iniciativa del joc en els minuts inicials, mentre que els blaugranes s’han mantingut molt ferms i sòlids en defensa. Els intents de Fernandao de penetrar l’àrea barcelonista s’han vist frustrats. També Josema ha provat sort des de la banda dreta, però sense aconseguir-ho.

Des de la solidesa defensiva, el Barça Senseit ha sabut traçar bons contracops. En el primer, ha arribat el primer gol. Fran Serrano ha deixat la pilota a la banda esquerra per a Javi Rodríguez, que gairebé sense angle ha colat la pilota al fons de a xarxa. Claudinho i Marcelinho han tingut dues ocasions clares consecutives. L’última l’ha desviat el porter Manu a córner, i d’aquesta jugada a pilota aturada, ha arribat el segon gol. Claudinho l’ha picat cap a Dani Fernández, que després de fer una mitja volta ha afusellat la porteria castellonenca. El Barça Senseit era aleshores el clar dominador del partit, mentre el Playas, el tercer equip més golejador de la Lliga, era incapaç de crear jugades ofensives.

Encertats en la finalització

En el minut 10, el Barça s’ha posat amb tres gols d’avantatge. Després d’una ràpida pujada per la banda dreta, Pedrinho ha enviat un potentíssim xut i res ha pogut fer Manu. Com tampoc en la jugada del quart gol. Javi Rodríguez ha fet la passada de la mort cap a Fran Serrano, que no ha perdonat. Abans del descans, André ha retallat distàncies. I Euler ha estat a punt de fer-ne el segon a dos minuts del final, però Arjona ho ha evitat.

Porter-jugador, a 10 minuts del final

qm3d5632.jpgA la represa el Barça Senseit, molt tancats enrere, ha deixat fer el Playas, que novament s’ha estavellat una vegada i una altra amb la sòlida defensa dels blaugranes. O amb el porter Arjona, que ha tornat a tenir una gran actuació. En l’ocasió més clara dels visitants, el porter barcelonista s’ha lluït. Primer ha refusat un potent xut des de la frontal del Pitxitxi de la competició, Fernandao, i després, amb els peus, ha fet el mateix amb un de Pablo.

Fran Torres ha vist clar que calia buscar més agressivitat a l’atac. Per això, a falta de 10 minuts del final ha fet jugar Javi Matías com a porter-jugador. En un inici, els ha anat bé, ja que de seguida Moi ha fet el segon. El Barça ha estat a punt de fer el cinquè, però el seu xut ha anat al pal.

El Barça Senseit ha sabut aguantar les envestides dels visitants, ajudat per un Palau que ha estat totalment bolcat en el seu equip. Dani Salgado ha tingut dues oportunitats seguides, però novament Arjona ha estat impecable. I finalment s’ha escurat el temps, i els blaugranes han pogut celebrar aquests tres punts vitals.

FC BARCELONA SENSEIT, 4
PLAYAS CASTELLÓ, 2

FC Barcelona Senseit: Arjona, Fran Serrano, Javi Rodríguez, Juan Carlos López i Pedrinho –cinc inicial-, Claudinho, Marcelinho, Dani Fernández, Manolín i Valtinho

Playas Castelló: Manu, André, Josema, Dani Salgado i Fernandao –cinc inicial-, Javi Matías, Euler, Pablo, Leo

Gols: 1-0, Javi Rodríguez (5’); 2-0, Dani Fernández (8’); 3-0, Pedrinho (10’); 4-0, Fran Serrano (14’); 4-1, André (17’); 4-2, Moi (30’)

Àrbitres: Gracia Marín i Lope Díaz