Els darrers partits internacionals

15.10.2008 14:21

Marc Guillén

Aquesta nit i matinada es jugaran els darrers partits amb la possible participació de set internacionals blaugrana.

Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Carles Puyol, Eidur Gudjohnsen, Lionel Messi i Daniel Alves seran els últims blaugranes a incoporporar-se als entrenaments de Guardiola després de jugar aquesta nit els últims partits amb les seleccions internacionals.

Espanya haurà de suar

XAVI_BONA.jpgEls tres representants blaugrana a la selecció espanyola tindran un partit complicat a les 20.45 h a Bèlgica. Els tres fixos en les alineacions de Del Bosque, Xavi, Iniesta i Puyol intentaran mantenir el lideratge en un dels camps més complicats del grup 5 perquè Bèlgica és el segon del grup i el seu terreny de joc no està en bones condicions.

Objectiu, primera victòria

Eidur Gudjohnsen intentarà sumar contra Macedònia els primers tres punts d’Islàndia després de tres partits amb un sol empat. Fins ara, l’islandès del Barça ha marcat dos dels tres gols de la seva selecció en el grup 9. A les 8 del vespre Islàndia rebrà Macedònia després de perdre en el darrer partit (2-0) a Holanda.

La matinada de Messi

El crac blaugrana Lionel Messi jugarà a les 02.15 hora catalana, 20.15 hora xilena, un partit complicat a casa del quart classificat del grup sud-americà. Messi buscarà mantenir la segona posició d’Argentina i seguir marcant gols. En el darrer partit, el blaugrana va marcar el primer gol de la victòria argentina (2-1) contra l’Uruguai.

L’últim a jugar, Alves

El Brasil de Daniel Alves serà l’últim a jugar el seu partit, a las 3 h de la matinada catalana contra Colòmbia. Alves espera disposar de minuts després de no haver-ne tingut en el darrer partit de la ‘canarinha’ amb victòria per 0-4 a Veneçuela.
Gai també juga
El davanter del Barça Atlètic Gai Assulin també ha estat convocat per a partits internacionals. En el seu cas, Gai jugarà amb la selecció israeliana sub-21 contra Itàlia. El cap de setmana l’Israel de Gai va empatar a zero a Itàlia. La tornada es jugarà a les 7 de la tarda, hora catalana.