Messi guanya el duel amb Càceres (2-1)

12.10.2008 09:12

Leo Messi va sortir guanyador en el cara a cara amb Martín Cáceres. L’Argentina es va imposar per 2-1 l'Uruguai i Messi va marcar l'1-0. Márquez, en canvi, no va poder evitar que Mèxic caigués davant Jamaica (1-0) en la gran sorpresa de la jornada.

El duel entre Leo Messi i Martín Cáceres es va resoldre amb una victòria de l'argentí. La selecció “albiceleste” es va imposar l'Uruguai per 2-1 en el partit de la novena jornada de la fase de classificació del Mundial de Sud-àfrica. Messi va ser el jugador més destacat d'un partit brillant en el primer temps i aspre i deslluït després del descans.

Messi i Agüero, tàndem letal

L’Argentina va sortir en tromba i en 13 minuts va deixar el partit encarrilat. Leo Messi va marcar l'1-0 al rematar de cap una centrada de Riquelme en una acció poc habitual del blaugrana. Sis minuts després, el “Kun” Agüero demostrava el seu olfacte de gol al rematar una pilota refusada pel pal després d'un xut de Cambiasso. L’Argentina va poder sentenciar el partit amb un tercer gol en una acció de Messi en el minut 15. Però seria l’Uruguai qui retallaria diferències quan en el minut 40, Lugano va rematar al fons de la xarxa una centrada de Suárez.

Segona part per oblidar

CACERES.jpgEl partit es va escalfar molt després del descans. Les contínues faltes van provocar constants interrupcions en el joc i quasi no es va veure futbol a la gespa de l'estadi Monumental de Buenos Aires. L'àrbitre va mostrar deu targetes grogues, una d'elles a Messi que va ser substituït en el minut 89. El central blaugrana Martín Cáceres va sortir a l'onze inicial uruguaià i va jugar els 90 minuts a un bon nivell. Després d'aquest partit, l’Argentina puja fins a la segona posició del grup sud-americà amb 16 punts, a 4 del líder, Paraguai. L’Uruguai és cinquè amb 12 punts.

Desfeta de Mèxic davant Jamaica (1-0)

GOL_JAMAICA.jpgUna de les sorpreses de la jornada la va protagonitzar la selecció de Mèxic al perdre contra tot pronòstic davant Jamaica per 1-0. Rafa Márquez va ser l'involuntari protagonista en l'únic gol del partit al desviar al fons de les malles un remat de Fuller. El defensa blaugrana va jugar els 90 minuts d'un mal partit dels mexicans que van desaprofitar una bona ocasió d’assegurar matemàticament la seva classificació per a la següent fase.
12 blaugranes en la jornada de dissabte

12 jugadors del FC Barcelona van participar en els set partits disputats aquest dissabte. Aquests van ser els marcadors:

Estònia 0 – Espanya 3 (Puyol, Xavi i Iniesta)