Puyol i Busquets marquen amb la selecció

11.10.2008 23:24

Puyol i Busquets marquen en una fluixa jornada

Puyol, Xavi i Iniesta han estat els únics internacionals blaugranes que han sortit victoriosos dels seus compromisos. Busquets, ha debutat i ha marcat amb la selecció sub-21.

Espanya s’ha imposat sense massa problemes a Estònia per 0-3 i es manté líder del grup 5 amb 9 punts. Carles Puyol ha marcat el tercer gol de la selecció (minut 68) en una jugada en la que remata de cap una pilota que Torres estavella al travesser. Puyol ha sortit a l'onze inicial de la mateixa manera que Xavi i Iniesta. El migcampista de Terrassa ha tingut un especial protagonisme en dos dels tres gols ja que ha tret el córner del 0-1 i que va rematar Juanito (minut 34) i ha picat la falta que ha donat origen al 0-3. El segon gol d'Espanya l’ha marcat Vila, de penal (minut 37). Xavi i Puyol han jugat els 90 minuts mentre que Iniesta ha estat substituït en el minut 78 per Riera.

Busquets debuta i marca (2-1)

espanyol-fcb_x8x.jpgSergio Busquets ha viscut una jornada agredolça. Ha debutat i ha golejat amb la selecció sub-21 però ha vist com el seu equip perdia davant Suïssa per 2-1 en el partit de del play off per a l'Europeu de Malmoe jugat a Aarau. El migcampista blaugrana ha sortit a l'onze inicial i ha marcat el 0-1 en el minut 18. Busquets ha estat substituït en el minut 67 per Mario. Els també blaugranes Piqué i Bojan han sortit a l'equip titular i han jugat els 90 minuts. Suïssa li ha donat la volta al gol inicial de “Busi” i ha acabat guanyant per 2-1. La classificació per a l'Europeu sub-21 es decidirà en el partit de tornada dimarts que ve 14 d'octubre a Lorca.

França remunta un 2-0 i evita el desastre (2-2)

HENRY_2.jpgFrança ha aconseguit un meritori 2-2 davant Romania després d'anar perdent per 2-0. Ribery i Gourcuff (minuts 36 i 69) han igualat els dos gols inicials dels romanesos. Els blaugranes Abidal i Henry han jugat tot el partit. Henryi ha tingut una bona ocasió en el minut 64 però el porter Lobont ha evitat el gol. Després d'aquest empat, França ocupa la quarta posició del grup 7 amb 4 punts.

Islàndia cau amb la cap alta davant Holanda (2-0)

GUDJOHNSEN.jpgEl bon partit de Eidur Gudjohnsen no ha estat suficient perquè saltés la sorpresa a Rotterdam davant el líder del grup 9. Holanda s’ha imposat per 2-0 amb gols de Mathijsen i Huntelaar (minuts 14 i 64) però ha hagut de lluitar per superar la resistència del cuer del grup.

Victòries d'Eto'o i Touré i empat de Gai

Camerun s'ha  imposat Illes Mauricio per 5-2, amb dos gols d'Eto'o mentre que Costa d'Ivori ha superat Madagascar per 3-0 amb Touré de titular. La selecció sub -21 d'Israel amb el davanter del Barça Atlètic Gai Assulin ha empatat a zero a Itàlia.