Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Parlar de títols seria una manca de respecte”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.03.2009 10:38

“Parlar de títols seria una manca de respecte”

Míriam Nadal


Tot i el bon moment de l’equip, el president Joan Laporta apunta, en declaracions a Barça TV, que no és moment per parlar de la consecució de títols per respecte als rivals en totes les competicions.


El president Joan Laporta ha mostrat la seva confiança total en la plantilla per superar el tram final de la temporada , però també ha destacat la importància de respectar els rivals que lluiten per aconseguir títols aquesta temporada: “No posarem pressió a l’equip perquè ja han demostrat que saben què s’ha fer i que tenen la mentalització que cal en aquest tram final de temporada”.

El president assegura que “la plantilla està molt compensada”, argument que convida a l'optimisme però tocant de peus a terra: "Creiem en ells i els fem confiança. Però parlar de títols ara seria una manca de respecte als rivals. El missatge ha de ser prudència i d’humilitat. Cal seguir per aquí."

Satisfacció per la victòria del bàsquet

QM3D6669.jpgLaporta també s’ha referit a la important victòria del Regal Barça contra el Tau de Vitòria al Palau ( 85-62 ). “Tenim l’eliminatòria empatada i hem de veure què passa a Vitòria. La victòria haurà servit per confiar en les nostres possibilitats. Hi creiem i ens podem endur l’eliminatòria i arribar a la desitjada Final Four”.

Sentiments a distància

En el marc de la celebració del 25è aniversari de la Penya Blaugrana de la Vall d’Aran i de la Junta itinerant celebrats a Vielha , el president ha elogiat un cop més els barcelonistes que segueixen el Barça a distància. “La Vall té una força aglutinadora que l’ha fet gran. Tant per la samarreta com pels colors, com per l’escut, hi ha molta gent a l’Aran que estima el Barça. I això que, per a ells, venir al Camp és una aventura a causa de la distància. En canvi aquí, a la Vall d’Aran, hi ha molt de sentiment pel club”.
“Parlar de títols seria una manca de respecte”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Il·lusió i feina per a Macià
Acabat d’incorporar a la Junta Directiva, després del nomenament d’aquest divendres, Josep-Ignasi Macià ha manifestat que “és una il·lusió molt gran formar part d’aquesta junta i venir a reforçar l’àrea social i, en concret, l’àrea de Penyes, que és un dels àmbits més grans que té el Barça.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana