Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Vall d’Aran és blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.03.2009 12:23

La Vall d’Aran és blaugrana

Míriam Nadal


La Junta Itinerant ja ha engegat a la Vall d’Aran aquest matí. Des de primera hora d’aquest divendres, s’han celebrat els actes institucionals i en aquests moments, ja s’ha iniciat la reunió de treball de la directiva.


Viella s’ha llevat aquest matí de color blaugrana. I és que ja ha començat la Junta Directiva Itinerant a la capital de la Vall d’Aran, coincidint amb el 25è aniversari de la Penya de la Comarca.

Des de dos quarts de deu del matí la Junta del FC Barcelona ha iniciat els actes institucionals coincidint amb aquesta visita del Barça a la Vall d’Aran.

Els actes han començat a l’Ajuntament de Vielha e Mijaran amb la signatura d’honor i els parlaments que han intercanviat el president Joan Laporta i l’alcalde de consistori, Pau Perdices, que avui estrenava càrrec.

Distància geogràfica, però forts sentiments blaugrana

1245.jpgL’alcalde de Viella, Pau Perdices, ha agraït el desplaçament de la Junta fins a la Vall, tenint en compte la distància geogràfica des de Barcelona fins a la capital del Mijaran. “El Barça és la màxima insitució esportiva i us vull dir que sou a casa, que us deixem la porta oberta”, ha subratllat el màxim responsable del consistori, que ha explicat a la delegació blaugrana les característiques que fan de la Vall d’Aran un racó especial.

“Som un espai amb una amalgama de gent diferent, gent que ve de tot arreu de la geografia i que ara viuen i treballen a la Vall. Aquí la pràctica de l’esquí és la principal activitat econòmica i estem molt satisfets de la vostra visita, així com també del 25è aniversari de la Penya Blaugrana de la Vall d’Aran”.

Reconeixement a una terra que ha donat molt pel Barça

1568.jpgPer la seva banda, el president Joan Laporta ha explicat la importància d’aquestes Juntes Itinerants per apropar el Barça arreu. “El Barça ha estat reconegut per un estil de joc, per una manera d’entendre el futbol i també per la transmissió d’uns valors cívics. Tenim la voluntat de tornar a la societat, el que la societat ha donat al Barça”, ha assenyalat el president.

Des del 2003 la Junta Directiva fa aquestes sessions de treball de manera itinerant. “Això ens omple i ens enriqueix. No donarem mai l’esquena. Volem estar a prop dels nostres amics; a prop de la nostra gent. Venir a Viella és un salt simbòlic important. La distància amb el Camp Nou és molta i hi ha circumstàncies històriques i lingüístiques que us fan diferents”, ha reconegut el president.

Laporta: “Ens sentim com a casa”

Després de la visita al Consistori, la comitiva blaugrana s’ha dirigit al govern aranès, que és el Consell General d’Aran i amb el síndic d’Aran, Francesc Xavier Boya. Com a l’Ajuntament, hi ha hagut signatura al llibre d’honor de les dues institucions i intercanvi de plaques commemoratives de la visita de la Junta i del 25è aniversari de la Penya Blaugrana de la Vall d’Aran.

El president Joan Laporta també ha reconegut els punts de coincidència amb la Vall. “Com la Vall d’Aran, el Barça també té aquesta vessant integradora de gent d’arreu. Aquí ens sentim com a casa”, ha remarcat Laporta.
La Vall d’Aran és blaugrana
“Bon dia a tutti”
El president Laporta ha dirigit unes paraules tant des de l’Ajuntament com des del Consell d’Aran en aranès, la llengua que es parla a la Vall. Unes paraules d’agraïment per l’acollida que han començat amb un simpàtic i distès “bon dia a tutti”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana