Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Macià, nou directiu; la nova Masia, adjudicada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.03.2009 14:20

Macià, nou directiu; la nova Masia, adjudicada

Míriam Nadal


El nomenament de Josep-Ignasi Macià com a nou directiu del FC Barcelona i l’adjudicació de les obres de la nova Masia han estat els dos principals acords de la reunió de Junta del FC Barcelona.


La Junta Directiva del FC Barcelona ha aprovat, en la sessió de treball d’aquest divendres que s’ha dut a terme a Viella , el nomenament de Josep-Ignasi Macià com a nou directiu blaugrana.

DSCF0752.JPGSoci des de la temporada 1973/1974, Macià era fins ara membre de la Comissió Social del FC Barcelona, on tenia una estreta vinculació amb el món de les penyes. De fet, entre el 1989 i el 1997 havia estat president de la Penya Blau-Grana de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell), localitat on va néixer el 24 de juliol del 1961.

En la seva vessant professional, Josep-Ignasi Macià, soci 19143 del FC Barcelona, treballa des del 1985 al sector bancari i en concret, a la Caixa d’Estalvis de Sabadell.

Adjudicades les obres de la nova Masia

QM3D8137.jpgLa Junta Directiva ha informat també de l’adjudicació de les obres de la nova Masia de Sant Joan Despí a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas.

Després d’analitzar i contrastar fins a vuit ofertes presentades, s’han adjudicat les obres per un valor de 8,8 milions d’euros a FCC.

Les obres s’iniciaran aquest abril i la durada prevista és de 12 a 14 mesos, de manera que la nova residència podria estar enllestida en el segon trimestre del 2010.
Macià, nou directiu; la nova Masia, adjudicada

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Satisfacció pel segon concert d’U2
La Junta ha celebrat que Doctor Music, la promotora del grup musical U2, confirmés ahir la celebració d’un segon concert de la banda al Camp Nou. Aquesta possibilitat ja estava prevista en el contracte signat per al primer concert. Aquest segon concert es farà a l’estadi el dia 2 de juliol .

La satisfacció del club està motivada tant pels ingressos que es derivaran de la celebració d’aquests dos concerts –el primer el 30 de juny– així com també pel servei preferencial pels socis del FC Barcelona, que han pogut gaudir d'un procés de prevenda exclusiva de 24.000 localitats.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana