FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Futbol

Imatge del reportatge titulat: L’any de Bojan  Imatge del reportatge titulat: L’any de Bojan
El Mundial sub-17
Bojan no va poder participar en una part de la pretemporada 2007/08 amb el primer equip perquè estava concentrat per disputar el Mundial sub-17 a Corea del Sud. Bojan va ser un dels millors jugadors del torneig però no va poder jugar la final en ser expulsat de la semifinal al temps afegit. Finalment el títol va ser per a Nigèria, però Bojan va rebre la Pilota de Bronze com a tercer millor jugador del campionat.

L’any de Bojan

En només un any Bojan va passar d’estar al Barça B a ser un dels jugadors més destacats del primer equip durant la temporada 2007/08.

Sens dubte la temporada 2007/08 quedarà marcada com la de l’eclosió de Bojan Krkic amb el primer equip del Barça. El jove davanter de Linyola no va parar d’acumular rècords i de rebre reconeixements. Des del seu debut en un amistós a Egipte l’abril del 2007 Bojan no va deixar de créixer.

Els rècords

Bojan es va incorporar al primer equip amb la temporada ja començada i va debutar al Reyno de Navarra en la tercera jornada de Lliga. Tres dies després, el 19 de setembre, Bojan es va convertir en el jugador més jove de la història del Barça a jugar un partit europeu. El davanter català va disputar els últims minuts de l’enfrontament de Lliga de Campions amb l’Olympique de Lió.

Un mes més tard, en la jornada 8 de la Lliga, Bojan va marcar el seu primer gol amb el Barça i es va convertir en el golejador més jove de la història blaugrana en aquesta competició.

Molta intensitat

Sens dubte Bojan va viure un any molt intens des que va debutar amb el primer equip en un partit amistós contra l’Al-Ahly egipci. A més, les seves xifres en partits oficials durant la primera temporada van ser més que notables i, per exemple, va aconseguir marcar en les tres competicions (Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions).

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana