FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.10.2008 18:15

“La felicitat dels infants, el millor retorn”

www.fcbarcelona.cat


Alfons Godall, vicepresident, i Marta Segú, directora general de la Fundació, han valorat al programa Zona Mixta de Barça TV les darreres accions de la Fundació, incidint especialment en l’ampliació de l’aliança amb l’Unicef a Malawi i Angola.


Durant la xerrada al programa de Barça TV, Godall ha recordat l’impuls que l’actual Junta ha donat a la Fundació, convertint-la en el braç solidari del club i mitjançant la qual s’explica al món que “a través de l’esport es poden construir projectes solidaris potents i útils”.

Arrel d’això, al programa s’ha comentat l’ampliació dels beneficiaris de l’aliança FC Barcelona-Unicef, que a partir d’ara també inclourà Malawi i Angola. “Hem discutit amb l’Unicef en quins països podia haver més impacte positiu de l’aportació del Barça, i finalment ens hem decidit per Malawi i Angola ” ha comentat Marta Segú.

En aquest mateix sentit, la directora general de la Fundació ha explicat que “els dos grans eixos de les accions de la Fundació en aquests dos països seran l’assistència integral i la sensibilització envers la sida”. A més, Segú ha confirmat que “el 50% de l’aportació del FC Barcelona anirà de nou a Swazilàndia i l’altre 50% es destinarà a aquests dos nous països”.

Programes vius i tangibles

QM3D0745.jpg“A través dels programes propis i dels programes en col•laboració amb Nacions Unides és fàcil explicar a la gent el compromís social de l’entitat” ha assegurat Godall, després de recordar els projectes engenats amb l’ACNUR o la Xarxa Internacional de Centres Solidaris.

Per la seva banda Marta Segú ha fet referència també a la recent visita dels joves llatinoamericans que van visitar Barcelona fa unes setmanes com a guanyadors del concurs emmarcat en el recurs formatiu ¡Juégala!: “Va ser una visita molt emocionant tant per a la Fundació com per a aquests joves que han aplicat aquest recurs a les classes que demostra que el programa ha funcionat amb èxit en aquell continent”, ha confirmat Segú. “Només calia veure la cara de felicitat dels nanos; aquest és el millor retorn que pot tenir la Fundació”, ha indicat Godall.

“La felicitat dels infants, el millor retorn”

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana