Hoquei patins

10.05.2007 11:27

‘El Negro’ marca el segon partit

Carles Cascante

El possible últim partit d’‘El Negro’ Páez en el Palau Blaugrana marca el segon matx de la sèrie de les finals del ‘play-off’ al títol de l’OK Lliga. El defensa argentí centrarà totes les mirades.

El FC Barcelona Sorli Discau i l’Alnimar Reus Deportiu juguen aquesta tarda (19.00 hores) el segon partit de la final de l’Ok Lliga. L’equip de Quim Paüls té un doble avantatge. D’una banda, perquè ja porta un 1-0 en el còmput global de l’eliminatòria i, de l’altra, perquè el Reus comptarà amb dues baixes sensibles respecte el primer partit. Ni Jordi Garcia ni Marc Gual podran jugar per sanció.

L’equip de Quim Paüls: El Barça Sorli Discau, després del 5 a 1 del partit jugat el dimarts passat al Palau, afronta el segon amb relativa tranquil·litat. Diem relativa, perquè el seu entrenador, Quim Paüls, és molt conscient que els segon matx és “vital” per fer valer el factor pista. Els jugadors barcelonistes, però, són plenament conscients que mantenint la intensitat que van mostrar al llarg de tot el primer partit, tindran mig partit al sac i, en conseqüència, mig títol a la butxaca. Aitor Egurrola, que ahir va ser convidat al programa de Barça TV ‘Zona Mixta’, considera que si el partit arriba igualat al tram final “el Reus notarà les baixes de Gual i Garcia”.

El matx estarà clarament marcat pel possible comiat de José Luis ‘El Negro’ Páez del Palau Blaugrana. I és que si s’acompleixen els pronòstics, en les dues últimes finals jugades entre Barça i Reus, mai s’ha jugat un cinquè partit que, en aquest cas, permetria tenir un comiat diferent al ‘Negro’.

L’equip de Manel Barceló: El tècnic de l’Alnimar Reus Deportiu ha hagut de convocar els joves Oriol Valera (davanter) i Òscar Martínez (mig) per suplir les baixes de Marc Gual i del capità Jordi Garcia respectivament. Després del primer partit, el tècnic roig-i-negre va comentar que el seu equip “pot crear problemes al Barça, però cal estar molt concentrats i no badar com ho vam fer en els primers minuts”.

La clau: Per resoldre a favor el segon partit, la clau serà jugar amb la mateixa intensitat amb la que ho van fer els jugadors de Quim Paüls en el primer partit. El primer minut que van fer els jugadors del Barça Sorli Discau al primer matx va ser excel•lent. Dos gols en un minut demostren la mentalitat i la concentració amb la que els blaugranes van trepitjar el parquet del Palau. A banda, la bona tasca de Ramon Riverola en el plànol físic de l’equip es nota en aquest tram final de competició, ja que jugadors com Alberto Borregán, autor de tres gols en el primer partit, i, sobretot, de Sergi Panadero, tot un corcó per al cervell del Reus, Lluís Teixidó, van permetre la golejada final.
El tercer, a les 17.00 hores
El tercer partit d’aquesta final, ja a Reus, es jugarà aquest diumenge a partir de les 17.00 hores. En cas de ser necessari, el quart es jugaria dimarts 15, encara amb horari per confirmar. I en el supòsit que s’hagués de jugar un cinquè i definitiu matx entre blaugranes i roig-i-negres, la final tornaria a Barcelona el divendres 18 de maig.