Hoquei patins

08.05.2007 23:04

El campió marca la pauta (5-1)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau ha començat amb bon peu la final de l’Ok Lliga. Els de Quim Paüls han golejat un Reus que podia haver sortit del Palau amb una golejada d’autèntic escàndol. Borregán, amb tres gols, ha estat el millor blaugrana.

El primer partit d’aquesta sèrie final de l’OK Lliga ha acabat molt bé per als interessos barcelonistes. Amb un joc intens, viu, i molt efectiu, sobretot en el primer minut de joc, el FC Barcelona Sorli Discau ha encarrilat perfectament un matx que, a priori, semblava més igualat. Malgrat tot, el 2-1 de Gual de penal ha creat certa incertesa al Palau, però Borregán, omnipresent en aquest partit, ha marcat novament les diferències amb el 3-1. A la represa, els reusencs han sortit disposats a remuntar, però el joc de control del Barça els ho ha impedit. Al final, després de nombrosos penals fallats i una falta directa desaprofitada per cada equip, el marcador s’ha acabat tancant amb el 5-1 final.

Un primer minut màgic

qm3d8446.JPGEl primer minut del matx ha estat espectacular. El Barça ha sortit decidit a endur-se el primer partit d’aquesta final per la via ràpida i la veritat és que millor no li podien haver sortit les coses. Només començar, Sergi Panadero amb una acció tècnicament perfecta, ha avançat els de Quim Paüls. Trenta segons més tard, Alberto Borregán ha començat el seu particular recital. Una contra molt ben conduïda per David Páez l’ha culminat perfectament el davanter de Cerdanyola establint el 2-0.

El primer penal d’una llista interminable

El partit ha tingut quatre penals i dues faltes directes. L’únic que s’ha transformat, però, ha estat el 2 a 1 de Marc Gual als cinc minuts de partit. Amb aquest marcador, el Reus semblava disposat a complicar les coses de valent, però els de Manel Barceló no han pogut amb el joc control del FC Barcelona Sorli Discau i ha acabat cedint després del gran gol d’Alberto Borregán. El tercer dels blaugranes ha estat una bonica arrossegada que ha entrat per l’escaire esquerre de la porteria de Trabal (3-1).

No pot retallar distàncies

qm3d8451.jpgA la represa, l’Alnimar Reus Deportiu ha sortit disposat a retallar distàncies i a tornar a ficar-se en el partit. Però no ha pogut amb el domini de bola blaugrana. La presència del ‘Negro’ Páez ha continuat marcant la pauta del campió. L’argentí ha donat la tranquil•litat necessària al joc del seu equip. Malgrat tot, el Reus ha buscat el 3-2, però el pal ha evitat el xut de Caldú. En la següent acció, Mia Ordeig ha estat objecte d’un clar penal que ha fallat Carlos López.

En l’últim tram del partit han arribat les targetes blaves. García i Gual han hagut de seure dos minuts a la banqueta, mentre David Páez ja ho havia fet al primer temps. El davanter argentí ha estat intel•ligentment reservat pel seu tècnic que l’ha tornat al parquet per tancar el matx a manca de set minuts. Abans, però, Alberto Borregán ha estat el que ha tallat de soca-rel qualsevol reacció dels del Baix Camp. Al final, 5-1, i blaugranes i roig-i-negres ja pensen en el segon partit de la sèrie que es jugarà el dijous a les 19:00 hores.
LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
ALNIMAR REUS DEPORTIU, 1

FC Barcelona Sorli Discau (3+2): Egurrola, Masoliver, Borregán (3), David Páez (1) i Sergi Panadero (1) –equip inicial-, Mia Ordeig, J.L. Páez i Carlos López.

Alnimar Reus Deportiu (1+0): Trabal, Gual (1), Caldú, Garcia i Teixidó –equip inicial- Casanovas, Borràs, Cabestany i Toni Sánchez.

Gols: 1-0, Panadero (min. 1); 2-0, Borregán (min.1); 2-1, Gual (min. 5) de penal; 3-1, Borregán (min. 18); 4-1, Borregán (min. 40); 5-1, David Páez (min. 43).

Àrbitres: Valverde i Garrote.