Iker brilla en el segon amistós

30.12.2010 11:23

El blaugrana Iker Romero, amb nou gols, va ser la peça clau en la segona victòria del combinat espanyol en el seu camí de preparació per al Mundial de Suècia.

Després d’una primera victòria agònica el dia abans, amb un gol decisiu d’Albert Rocas, Espanya va tornar a guanyar Portugal. Aquest cop, de manera contundent (37-20) i demostrant el seu potencial real. L’equip de Valero Rivera és un ferm aspirant a les medalles, amb un equip amb jugadors determinants com ara els blaugranes Juanín, Rocas o Iker.

Aquest últim va assumir ahir el lideratge ofensiu d’un equip espanyol molt més fluid, més segur en les seves possibilitats i sobretot més intens en les seves accions. Rocas i Juanín, per la seva banda, van contribuir amb un gol cadscun al segon triomf contra la selecció portuguesa.
La fitxa del partit
ESPANYA, 37
PORTUGAL, 20

Espanya (16+21):
Hombrados, Gurbindo (6), Rocas (1), Aginagalde (1), Ugalde (5), Iker Romero (9), Mindegia –set inicial– Sterbik, Morros (1), Garabaya (2), García (4, 1p), Juanín García (1p), Chema (1), Cañellas (5, 1p), Antonio García (1), Maqueda.

Portugal (9+11): Gomes; Antunes (6), Pereira (1), Mota, Andrade (1), Moreira (1p.), Rocha –set inicial– Laurentino, Salgado, Davyes (4), Pina (1), Bjelanovic (3) Pereira (3), Magalhães, Sousa.

Parcials cada cinc minuts: 5-0, 9-1, 12-2, 13-5, 15-7, 16-9 (descans); 18-11, 23-14, 24-17, 28-18, 33-19, 37-20 (final).

Pavelló: Polideportivo Ciudad de Elda-Florentino Ibáñez. 1.900 espectadors.