Rocas sentencia el primer triomf espanyol

29.12.2010 12:32

La selecció estatal va començar la seva preparació per al Mundial de Suècia amb una ajustada victòria davant Portugal. Els 7 gols de Juanín i els 4 d’Iker van ser importants, si bé, qui va decidir va ser Albert Rocas, amb l’últim gol del partit.

Albert Rocas s’està acostumant a marcar gols decisius. Ho va fer amb el Barça Borges, a la pista de l’Amaya San Antonio i a la del Kiel, i també ahir amb la selecció espanyola, tot i que, en aquest cas, en un partit amistós jugat a Alacant. Un gol de l’extrem català va donar el triomf al combinat de Valero Rivera davant Portugal (30-29) en el primer duel de preparació per al Mundial de Suècia d’aquest gener.

Els altres dos blaugranes convocats amb Espanya, Iker Romero i Juanín García, van fer una gran primera meitat. Tots dos van col·laborar amb quatre i set gols, respectivament, en un partit marcat per l’emotiu homenatge que tots dos equips van fer a la mare del blaugrana Raúl Entrerríos i del jugador del Ciudad Real Alberto Entrerríos, traspassada recentment.

Espanya i Portugal es tornaran a enfrontar aquest dimecres, aquest cop a la localitat d'Elda.

La fitxa del partit
ESPANYA, 30
PORTUGAL, 29

Espanya (15+15):
Hombrados; García Parrondo (2, 1 p), Gurbindo, Garabaya (3), Romero (4, 1 p), Morros (1), Juanín García (7, 1 p) -set inicial-, Aguinagalde (3), Rocas (2), Ugalde, Chema Rodríguez, Cañellas (7, 1 p), Antonio García, Mindegia (1), Sterbik.

Portugal (15+14): Laurentino; Salgado, Tiago Pereira (3), Magalhães (5), Rocha (5), Andrade (2), Moreira (4) -set inicial-, Davyes (4), Nelson Pina, Bjelanovic (1), Antunes, Nuno Pereira, Mota (2), Sousa (3).

Parcials cada cinc minuts: 2-1, 6-4, 8-7, 10-10, 12-12, 15-15 (descans), 19-19, 20-21, 22-22, 25-24, 27-27 I 30-29 (final).

Àrbitres: Muro San José i Rodríguez Murcia.

Pavelló: Pitiu Rochel (Alacant). Ple amb 3.200 persones.