El mercat Asobal, moviments amb prudència

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

16.07.2010 14:48

El mercat Asobal, moviments amb prudència

Meritxell Infante


Quan queden pocs dies perquè els equips Asobal comencin les seves pretemporades, la majoria de les plantilles ja estan acabades de perfilar. El mercat de fitxatges s’ha mogut molt aquest estiu, però sense grans dispendis.


Si el Barça Borges ha redefinit la seva plantilla amb canvis en posicions clau, amb tres altes i cinc baixes, la resta d’equips de la Lliga Asobal també han perfilat les seves plantilles. Tot i que no s’han fet grans dispendis, totes les plantilles presenten novetats.

Ciudad Real, només un canvi

Isaias_Guardiola.jpgEl Renovalia Ciudad Real, que estrena patrocinador, manté pràcticament la mateixa plantilla que la temporada passada es va proclamar campiona de Lliga. L’únic canvi que es fa és al lateral dret. L’exblaugrana Eric Gull torna a l’Argentina i el seu lloc l’ocuparà l’esquerrà Isaías Guardiola, procedent del Naturhouse La Rioja.

Cadenas entrenarà al Granollers

Un altre blaugrana protagonitza un dels fitxatges de l’estiu. Manolo Cadenas, que des que va deixar el Barça Borges restava inactiu, entrenarà la temporada que ve el Fraikin Granollers. El derbi català de l’handbol tindrà, d’aquesta manera, un nou al•licient, amb l’enfrontament entre Cadenas i Pascual, antics col•laboradors al club blaugrana.

Replantejaments amb la crisi

Valladolid, Ademar i San Antonio, per la seva banda, han fet profundes renovacions de les seves plantilles. L’equip navarrès protagonitza un gir, amb el fitxatge de Juantxo Apezetxea, exentrenador de l’Anaitasuna, l’altre equip de la ciutat, i un plantejament més modest que en temporades anteriors, pel deute que arrossega el club.

QM3D7625.jpgL’Ademar, per la seva banda, haurà de fer front a un retall del 60% de la subvenció que rep de l’Ajuntament, però ha fet una àmplia renovació amb un exblaugrana que torna a la Lliga Asobal, el porter Venio Losert. El Valladolid, per la seva banda, ha fet canvis en totes les posicions tret de la porteria, amb la incorporació del pivot Ángel Romero, del Naturhouse La Rioja, com a figura destacada.

Cadenas, nou entrenador del Fraikin Granollers. (Fotos: Arxiu FCB i Asobal)
Cadenas, nou entrenador del Fraikin Granollers. (Fotos: Arxiu FCB i Asobal)
Els modestos també es reforcen
Els equips que han ascendit també es preparen per a la Lliga Asobal reforçant-se a consciència. Rayet Guadalajara i Alser Port Sagunt han refet les seves plantilles amb vista a la lluita per la permanència.


Comparteix a

Notícies Handbol