Plantilla tancada i compensada

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

14.07.2010 12:26

Plantilla tancada i compensada al Barça Borges

Meritxell Infante


Amb tres altes i cinc baixes, el Barça Borges dóna la plantilla per tancada per a la temporada 2010/11. L’equip de Xavi Pascual ha passat de 18 a 16 jugadors, amb totes les posicions cobertes amb solvència.


Amb l’últim fitxatge de l’equip, el porter Johan Sjöstrand , la secció d’handbol blaugrana dóna per tancat el capítol d’altes i baixes per a la temporada que ve. Cinc jugadors han deixat la disciplina blaugrana: Joachim Boldsen , Mikkel Hansen , Rubén Garabaya i Demetrio Lozano , que han canviat d’equip i David Barrufet, ja retirat de l’handbol. A més de Sjöstrand s’han incorporat el central Raúl Entrerríos i el pivot Cedric Sorhaindo.

De 18 a 16 jugadors

2010-05-24_OPEN_MEDIA_DAY_FCB_BORGES_008.jpgAmb aquests moviments la plantilla blaugrana passa de 18 a 16 jugadors, una reducció que soluciona l’excés d’efectius amb què comptava Xavi Pascual la temporada passada. D’aquesta manera, a la Lliga Asobal, on la convocatòria permesa és de màxim 14 jugadors, el tècnic blaugrana només haurà de descartar dos jugadors, mentre que a la Lliga de Campions podrà convocar els 16 sèniors que componen l’equip.

Equilibri a la primera línia

Els canvis a la plantilla també han configurat un equip equilibrat en totes les posicions. La primera línia és la que més variacions experimenta. Amb la marxa de dos laterals esquerres, Lozano i Hansen, la posició queda coberta per Romero i Rutenka. Aquesta funció, però, també la pot assumir una de les noves incorporacions, el central Raúl Entrerríos, que farà parella en la direcció de joc amb Dani Sarmiento. Al lateral dret continuen la dupla Nagy-Igropulo.

Pivots per a tots els gustos

2010-05-24_OPEN_MEDIA_DAY_FCB_BORGES_002.jpgLa posició de pivot és la més reforçada. Pascual comptarà amb tres pivots de perfil ben diferent que podrà fer servir en cada ocasió: Noddesbo, de tendència més ofensiva, Sorhaindo, amb un perfil més estàtic, i Oneto, més versàtil. Magnus Jernemyr, que ha renovat aquesta temporada, continuarà com a referència defensiva.

Veterania i joventut, a la porteria i els extrems

A la porteria, Pascual podrà comptar amb dos porters de referència, Daniel Saric i Johan Sjöstrand, combinant veterania i joventut i amb l’opció d’incorporar porters del filial com Pérez de Vargas. Pel que fa als extrems, també es combina joventut i experiència, amb Juanín i Ugalde per l’esquerra i Rocas i Tomás, per la dreta.
L'última plantilla del Barça Borges, que presentarà moltes novetats. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
L'última plantilla del Barça Borges, que presentarà moltes novetats. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
Continuar comptant amb els joves
Tot i que els jugadors júniors competiran a la Divisió d’Honor B, Xavi Pascual continuarà comptant amb ells per reforçar el primer equip. Aquesta darrera temporada quatre jugadors han participat amb el Barça Borges en competició oficial: Aitor Ariño, Beto Miralles, Gonzalo Pérez de Vargas i Álvaro Ruiz.


Comparteix a

Notícies Handbol