FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.12.2009 15:08

Boldsen no continuarà l’any que ve

www.fcbarcelona.cat


Joachim Boldsen no continuarà la pròxima temporada al Barça Borges. Un cop finalitzi aquesta temporada, el central danès tornarà a Dinamarca per fitxar per l’AG Handbold per les tres pròximes temporades.


El jugador del FC Barcelona Borges ha fet una conferència de premsa a la ciutat danesa de Brondy per fer públic l’acord amb el seu nou club. Per Boldsen, “jugar a l’AG Handbold era una bona oportunitat per tornar a casa amb la meva família. M’han ofert tres anys i tot plegat fa que siguin dos factors, l’esportiu i el familiar, molt interessants per a mi”.

“Tornar a casa és lícit”

ENTRV_MASIP_BN.jpgEn aquests termes explica la situació de Joachim Boldsen el secretari tècnic del FC Barcelona Borges, Enric Masip: “Tornar a casa és lícit i ell ens va manifestar el seu desig d’acceptar l’oferta danesa per no haver d’estar pendent del seu futur fins a final de la temporada”.

“Hem aconseguit un bon rendiment d’aquestes dues temporades amb ell, especialment en l’aspecte defensiu. Malgrat que sabíem que volia estar més temps amb nosaltres, no podíem oferir-li un contracte tan llarg com el que li oferien a Dinamarca. Les dues parts estem contents d’aquesta decisió”, explica Masip.

Un somni complert

“Vam fer diverses temptatives per incorporar Joachim Boldsen ja fa uns anys”, segons assegura Enric Masip. “Per a ell era un somni i finalment es va poder fer realitat”, manifesta Masip.

QM3D0187.jpgParaules que confirma el mateix Boldsen: “Per mi, jugar al Barça era somni que vaig fer realitat i encara tinc un temps per gaudir d’aquest somni. Ha estat i serà una gran experiència per a mi. A Barcelona deixaré grans amics i companys amb qui he pogut aprendre molt tot aquest temps”.

“Boldsen és un autèntic senyor, un líder, un home de vestidor i una persona amb caràcter. Estem molt agraïts per la seva tasca com a jugador i per la seva conducta com a persona”, conclou Masip.

Un central acostumat a l’èxit

Joachim Boldsen va arribar la temporada 2008/09 al FC Barcelona Borges, després d’un llarg periple per Dinamarca i Alemanya. Abans d’arribar a Barcelona, una Lliga alemanya amb el Flensburg i una Lliga danesa amb el GOG Gudme eren els seus títols més destacats.

Amb el FC Barcelona Borges, en una temporada i mitja, ha aconseguit una Copa del Rei (2008/09), dues Supercopes Asobal (2008/09 i 2009/10), una Lliga dels Pirineus (2009/10) i una Copa Asobal (2009/10). Boldsen ha marcat 57 gols a la Lliga Asobal.
Foto: Ken Berkowitz
Foto: Ken Berkowitz

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Ambició fins al final
Malgrat que té lligat el seu futur professional fora del Barça Borges per la pròxima temporada, Joachim Boldsen té molt presents els reptes que encara ha d’afrontar amb el Barcelona: “Queden tres títols en joc, la Champions, la Copa del Rei i la Lliga, i tant de bo pugui tornar a Dinamarca amb més títols aconseguits a Barcelona”.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana