20.11.2009 16:30

Pascual: “Hem de fer la nostra feina”

Meritxell Infante

El Barça Borges ha preparat el darrer partit de Lliga de Campions abans de l’aturada hivernal. Tot i que el Vardar és un rival a priori inferior, el tècnic blaugrana vol que l'equip s'assembli al de la segona part a Skopje.

La Lliga de Campions farà un aturada després d’aquesta sisena jornada, en què el Barça Borges rep el Vardar Skopje aquest dissabte (16.15 h). Els blaugranes repeteixen rival a Europa per primera vegada aquesta temporada, per això tenen ben present l’enfrontament a la pista contrària, quan van guanyar els macedonis (28-35) . “Esperem un rival agressiu, tal com està jugant darrerament”, afirma el tècnic Xavi Pascual. “És un equip perillós i, tot i que nosaltres som superiors, si no sortim des del primer moment a demostrar-ho ens poden plantejar molts problemes”, adverteix.

Repetir la segona part a Skopje

2009-10-11_BALONMANO_46.JPGEn aquell partit a Macedònia, els blaugranes van haver de superar una primera part complicada, en què l’Skopje va aguantar el ritme dels blaugranes. “Espero que l’equip s’assembli més al de la segona part a Skopje que al de la primera, així ens emportarem el partit”, explica Pascual, però també puntualitza: “Ens podem trobar un equip que fins i tot es posi per davant en el marcador perquè és un equip agressiu que defensa molt dur”.

Davant d’això, el tècnic blaugrana només espera que els seus homes facin “la seva feina”, que és “sortir concentrats, saber què tindran al davant i tot el que hem preparat portar-ho a terme”.

Els altres partits del grup

Després de l’empat de l’Ademar contra el Kolding en la jornada anterior (30-30), els blaugranes són segons a un punt del líder, el Kiel, i amb dos punts d’avantatge sobre els de Lleó. Tot i que això els dóna una mica de marge, Pascual no es vol fixar en la resta d’equips, perquè dissabte, a les 14h, “l’Ademar és capaç de guanyar a la pista del Kolding i tot pot canviar”.

El Kiel, per la seva banda, visita la pista de l’Amiticia de Zuric, també dissabte, a les 18.15h.
La convocatòria
El tècnic Xavi Pascual ha donat la convocatòria per al partit davant el Vardar després de l’entrenament. Queden fora el lesionat Barrufet, Rutenka, Oneto i Álvaro Ruiz.