11.11.2009 20:13

L'SRC 'Kale' no pot amb el Barça (28-35)

Nova victòria del Barça Borges a la Champions, aquesta vegada en una de les pistes més complicades del grup, la de l'Skopje. Els locals s'han mantingut forts durant la primera meitat. El potencial blaugrana ha acabat amb ells en el segon temps.

Com ja s'esperava, l'afició del conjunt macedoni s'ha entregat al màxim i ha creat una autèntica olla de pressió. L'Skopje s'ha contagiat de la força del seu públic i ha estat capaç de plantar cara al FC Barcelona a la primera meitat. Però la reacció blaugrana no s'ha fet esperar més i, només començar el segon període, el Barça ha entrat en acció i ha deixat enrere el seu rival.

Dia especial per a Gonzalo Pérez de Vargas, porter de les categories inferiors del Barça, que ha debutat amb el primer equip en competició europea i, a més, ho ha fet com a titular. El seu company Álvaro Ruiz també ha tingut minuts.

L'Skopje no dóna treva

Com un autèntic remolí ha sortit a la pista el Vardar Skopje. Amb un públic entregat al cent per cent, els locals s'han esforçat al màxim i s'han mantingut ferms en totes les seves facetes del joc. Amb un atac ràpid i al contraatac i una defensa forta i ben tancada, l'equip del mític Vujovic ha complicat les coses al FC Barcelona, que ha hagut d'aferrar-se als seus llançaments exteriors per anar augmentant el marcador. Poques vegades els macedonis han deixat al barça  fer el seu joc. Els primers 30 minuts han estat marcats per la gran igualtat. L’Skopje ha aconseguit col·locar-se per davant dels blaugranes, fins a aconseguir els tres gols de diferència amb l'11 a 8 en el minut 16. Però el pitjor tràngol per al FC Barcelona ha arribat a dos minuts per al descans. Rutenka ha estat expulsat amb vermella directa després de caure a terra a causa d'una topada amb el rival i tornar-s'hi. Aquest primer període ha finalitzat amb un 17 a 16 i amb Iker Romero com a màxim anotador (4).

El millor Barça

El Barça no ha volgut allargar el bon moment local i ha sortit a la represa totalment concentrat. En 10 minuts el FC Barcelona ha trencat el partit, amb un parcial d'1 a 7 (19-23). Però no estava tot dit, i és que al Skopje encara li quedaven forces per retallar distàncies i tornar a ficar-se en el partit. En el minut 13, l'Skopje ha donat el cop final i s'ha col·locat a dos gols dels blaugranes (21-23).

Aleshores ha aparegut el millor Mikkel Hansen, que ha portat el seu equip a dalt. Amb vuit gols en aquest temps, el danès s'ha convertit en el màxim golejador del matx. La màxima diferència ha estat de nou gols, quan el Barça ha marcat el 25 a 34. Els de Vujovic no tenien ja res a fer.

VARDAR SKOPJE, 28
FC BARCELONA BORGES, 35

Skopje: Angelov, Pesic (5), Angelovski (3), Mojsoski (3), Alusovski (1), Djordjevic (6), V.Markoski (2), set inicial, Daskalovski, Mitrevski, Marakovic (3), Pecakovski (2), Makaloski (2), Simovic (1), Vukcevic (-), Jovcevski (-), Mitrevski (-) i Markoski (-).

FC Barcelona: Gonzalo, Garabaya (1), Juanín (7), Boldsen (1), Jernemyr (-), Igropulo (4), Rocas (2), set inicial, Saric, Romero (4), Tomàs (5), Sarmiento (1), Rutenka (2), Mikkel (8), Álvaro Ruiz, Oneto i Lozano (-).

Parcials: 3-3, 6-6, 9-8, 12-11, 14-14, 17-16; 18-20, 19-23, 21-25, 22-29, 25-33.

Àrbitres: Evgenij Zotin (RUS) i Nikolaj Volodkov (RUS).