FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

26.08.2009 14:04

Saba de futur

Verònica Díez / Sònia de Alba


Xavi Pascual, entrenador del Barça Borges, se sent satisfet amb el rendiment dels més joves. Gonzalo Pérez de Vargas, Carlos Molina i Rodrigo Corrales van saber respondre durant el partit amb el Lábaro Toledo.


2009-08-25_FCB_BORGES_-_LABARO_TOLEDO_010.JPGEl darrer test de caire amistós de la pretemporada va servir per valorar tots aquells aspectes que s’han de reforçar. Contra el Lábaro Toledo, un tot just ascendit a l’Asobal, el Barça Borges va patir durant la primera part però al segon temps ja va començar a esmenar els errors per imposar-se finalment ( 38-24 ).

La lectura més positiva del partit s’ha d’extreure del treball dels més joves. I un dels referents més visibles va ser la nominació a millor jugador del torneig celebrat a Malgrat de Mar per a Gonzalo Pérez de Vargas.

“Estic bastant content. No havia estat fins ara amb l’equip i pensava que es notaria la falta de confiança amb els grans, però fer aquests 15 minuts tan bons m’ha omplert d’alegria”, va reconèixer amb total sinceritat el jove porter.

Pascual els té en ment

2009-08-25_FCB_BORGES_-_LABARO_TOLEDO_011.JPGAl tècnic blaugrana no l’ha sorprès gens la capacitat demostrada pels jugadors del planter. “Gonzalo és un jugador extraordinari igual que Álvaro, Rodrigo o Molina. Són nois que tenim al planter i que tindran moments aquesta temporada per poder jugar i estic convençut que quan ho facin rendiran al nivell que han rendit en aquest partit”, va comentar després de l’enfrontament amb el Toledo Xavi Pascual, que no amaga la il·lusió per poder donar-los l’oportunitat de jugar: “Jo estic encantat que els jugadors de la casa puguin tenir minuts i puguin jugar, però han de ser conscients de la dificultat d'això i que aquests minuts se'ls han de guanyar als entrenaments.”

Precisament, gràcies a aquest treball diari és quan els jugadors poden demostrar la seva capacitat. “Estem intentant entre tots els joves que l’entrenador sàpiga que pot comptar amb nosaltres quan vulgui”, assegura Gonzalo, però la frase pot ser subscrita per a qualsevol dels altres joves. Rodrigo Corrales assenyala que la confiança que reben de Pascual és enorme i que “això es nota.”
Saba de futur
Pròxim repte, la Lliga dels Pirineus
El Barça Borges ja no té més marge per a provatures. Dissabte, 29 d’agost, a Castelldefels, els blaugranes s’enfronten al Saint Raphaël francès (19.00 h) a la semifinal del trofeu. “Ara ja s’han acabat les mitges tintes”, assegura Marco Antonio Oneto que també reclama la màxima atenció de l’equip per no badar: “S’ha d’estar al 100% i el partit contra el Toledo ens ha de servir de lliçó.”

L’altra semifinal de la Lliga dels Pirineus és el Granollers – Nimes (17.00 h). Els dos guanyadors de les eliminatòries disputaran la final del torneig diumenge, 30 d’agost.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana