25.08.2009 22:53

Triomf i golejada a la segona part (38-24)

El Barça Borges ha golejat el Lábaro Toledo per 38 a 24 en l'últim partit amistós de la pretemporada. No ha estat fins a la segona part quan els blaugranes han arrencat i s'han pogut enlairar d'un Toledo que ho ha donat tot a la pista.

Dues parts d'un partit i dos FC Barcelona completament diferent és el que s'ha trobat l'afició blaugrana a Malgrat de Mar. L'equip de Xavi Pascual ha tingut problemes durant el primer període, en què no ha aconseguit superar el seu rival per més de dos gols. La segona meitat ha estat completament diferent. El Barça Borges ha tret tota la seva artilleria i no ha tingut pietat d'un rival que ha anat perdent gas a mesura que passaven els minuts.

La nota especial del partit l'ha protagonitzat el jove porter de la base barcelonista, Gonzalo Pérez de Vargas. El jugador ha aconseguit el premi al millor jugador del partit i ha estat aclamat pel públic del Pavelló dels germans Maragall.

Trepitjant els talons

2009-08-25_FCB_BORGES_-_LABARO_TOLEDO_005.JPGAls jugadors del FC Barcelona els ha costat ficar-se en el partit. Les imprecisions ofensives han començat a passar factura durant els primers minuts. El Toledo, que ha intentat sorprendre el Barça, ha aprofitat cada badada blaugrana per foradar la porteria defensada per Saric. No ha estat fins al minut 20, que els catalans han aconseguit distanciar-se per dos gols gràcies a un parcial de 3 a 0 (10-8).

En els últims minuts del primer temps, els de Barcelona han estat més encertats en atac. Marco Oneto marcava el 15 a 12 que reflectia la màxima diferència d'aquest període a quatre minuts per al descans (16-14).

Reacció blaugrana

A la represa, el Barça ha mostrat la seva millor cara. Una gran solidesa defensiva combinada amb un atac fluid en què el contracop ha estat el gran protagonista han marcat l’enlairament del conjunt blaugrana. En el minut 9, Mikkel ha revolucionat el partit. Ell ha estat l'encarregat de començar un parcial de 5 a 0 que suposaria el primer avís per als de Toledo, que a poc a poc han anat posant-se nerviosos i han pecat de precipitació ofensiva. En el minut 14, novament un parcial de 5 a 0 que ha deixat el marcador en 31 a 18.

Gonzalo entra en acció

2009-08-25_FCB_BORGES_-_LABARO_TOLEDO_007.JPGPer si els toledans no ho estaven passant del tot malament, Gonzalo ha entrat en acció. El porter blaugrana s'ha convertit en l’autèntic malson del seu rival. Ni els llançaments des de la línia dels 7 metres se li van resistir. Mentrestant els seus companys s'han encarregat de continuar accentuant més la golejada. El Lábaro Toledo ha anat perdent força i no ha pogut frenar un FC Barcelona cada vegada més crescut a la pista. Al final un 38 a 24.
FC BARCELONA BORGES, 38
LÁBARO TOLEDO, 24

FC Barcelona Borges:  Igropulo (4), Oneto (5), Ugalde (4), Sarment (3), Roques (5), Saric, Romero (4), set inicial, Noddesbo (5), Víctor, Lozano, Laszlo (1), Jernemyr, Boldsen (1), Mikkel (4), Molina, Gonzalo i Rodrigo.

Lábaro Toledo:  Bezerra (3), Fernández (3), Moyano, Milasevic (1), Martinovic (2), Strazdas (3), Pérez (2), set inicial, Petkevicius, Ballesteros, Plaza (3), Herrero (3), Barbón (1), Fonts (2) i Pascual (1).

Parcials: 2-3, 5-5, 7-7, 9-8, 13-11, 16-14; 20-15, 22-17, 28-, 18, 33-19, 36-20, 38-24.