FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

15.07.2009 13:01

Masip: “Se’l fitxa pel seu caràcter”

www.fcbarcelona.cat


El secretari tècnic Enric Masip ha destacat el caràcter guanyador de Rutenka a l’hora d’apostar pel seu fitxatge. Amb la incorporació del jugador procedent del Ciudad Real, l’equip blaugrana compta amb un jugador polivalent que marca la diferència.


Des de la secretaria tècnica de la secció, estan molt satisfets amb el principi d’acord aconseguit amb el jugador Siarhei Rutenka . “Incorporem un dels millors jugadors del món”, afirma Masip. “És un jugador amb caràcter i decisiu. Creiem que teníem aquella escletxa oberta a la plantilla que, tot i que és molt àmplia, es podia omplir en cas que vingués una superestrella.”

“Contagia els companys”

img_482g.jpgMasip ha destacat especialment el caràcter guanyador del jugador. “Se’l fitxa, a més de per la seva qualitat com a jugador, pel seu caràcter. Ha fet que en els darrers anys el Ciudad Real guanyés tres Champions. A més ha demostrat en els partits importants que contagia els companys”, assegura el secretari tècnic del Barça Borges.

“Marcar la diferència”

Tot i que en principi l’equip tenia ben coberta la posició de lateral esquerre, amb Hansen, Lozano i Romero, Masip valora que és un jugador que es pot utilitzar “en qualsevol moment i en qualsevol posició”. A més, afegeix, Masip, “se’l porta perquè pugui marcar la diferència que ha marcat al Ciudad Real.”
Masip: “Se’l fitxa pel seu caràcter”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


S’equilibra la competència a Europa
Amb el fitxatge de Rutenka, no només es reforça l’equip. Segons Masip, “amb aquest salt qualitatiu, restem al nostre màxim oponent, que és el Ciudad Real. També, amb la marxa de Karabatic del Kiel al Montpeller, queda tot més equilibrat a Europa. Ara tenim molta varietat i qualitat per lluitar per tots els títols.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana