FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

15.07.2009 12:57

Rutenka, la figura contrastada

Meritxell Infante


Amb Siarhei Rutenka, el Barça Borges aconseguiria els serveis d’una de les grans figures de l’handbol a nivell mundial. Aquest primera línia aporta qualitat i polivalència, avalades per una experiència contrastada amb títols a nivell internacional.


La que seria la quarta incorporació del Barça Borges per a la temporada 2009/2010, Siarhei Rutenka, és un dels noms de referència de l’handbol mundial. Aquest dretà de 198 cm i 98 kg és un jugador polivalent i de qualitat contrastada. Arriba al club blaugrana amb una sòlida trajectòria i ja familiaritzat amb la victòria. El seu caràcter guanyador i la seva entrega sobre la pista són algunes de les seves característiques més definides.

Primera línia polivalent

img_1778g.jpgLa posició natural de Rutenka sobre la pista és a la primera línia, de lateral esquerre però també de central. Tot i això, aquesta última temporada al Ciudad Real ha demostrat la seva polivalència i la seva capacitat de sacrifici per l’equip i ha donat un rendiment bo i regular jugant com a pivot. És un jugador demolidor en atac, sempre entre els millors realitzadors de cada temporada. Destaca, sobretot, el seu potent llançament, que el converteix en un dels millors canoners del continent. Rutenka s’ha destacat fins ara com el jugador que marca la diferència.

Campió d'Europa amb Celje i Ciudad Real

Nascut a Minsk (Bielorúsia) fa 27 anys, Rutenka va aterrar a la Lliga Asobal la temporada 2005/06, al Ciudad Real, després del seu pas pel Celje eslovè, on hi va jugar durant quatre temporades i amb qui es va proclamar campió d’Europa el 2004. Amb l’equip manxec ha viscut quatre temporades exitoses amb tres Copes d’Europa (2006, 2008, 2009), a més de les tres últimes Lligues Asobal, entre altres títols.

Fotos: www.asobal.es
Fotos: www.asobal.es

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Portarà el dorsal 22

Shiarei Rutenka portarà el dorsal número 22 a l'esquena, el mateix número que portava al Ciudad Real. Aquest dorsal l'han portat abans Eric Gull, ara a l'equip manxec, i també el pivot Dragan Skrbic.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana