FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.03.2010 21:00

"Ningú no hauria imaginat aquest resultat"

Verònica Díez


Aquestes són les paraules de Pascual després del partit davant el Zagreb, i l'entrenador té raó: "ningú no hauria imaginat aquest resultat". I és que els blaugranes han estat capaços d'anular un gran equip, i gairebé sense complicacions.


El tècnic blaugrana ha comparegut davant els mitjans de comunicació per parlar del partit d'anada dels vuitens de final davant el Croatia Osiguranje Zagreb (26-33) . L'entrenador del Barça Borges està content però amb els peus a terra, i explica que l'eliminatòria encara no està decidida. A més, Daniel Saric ha parlat amb la pàgina web del club (www.fcbarcelona.cat) per expressar les seves primeres impressions.

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

"Hem fet un molt bon partit. Hem jugat molt bé i l'equip ha estat a un gran nivell. Ningú no hauria imaginat aquest resultat. Tot i que portem bé l'eliminatòria, no crec que estigui decidida. Un equip amb els jugadors que té el Zagreb pot donar-nos una sorpresa."

"Ha estat un partit dur i en la primera part Saric ha estat excepcional. Durant el segon temps el Zagreb ha pogut retallar la diferència, però nosaltres ens hem mantingut bé fins al final i ens emportem un molt bon resultat."

"Hem estat especialment bé en defensa, i en atac durant molts minuts els moviments han estat perfectes. No ens han sorprès amb els seus sistemes i, en canvi, els nostres els han fet canviar la seva dinàmica habitual."

"Esperem que la gent vingui el dissabte al Palau. L'equip està fent un molt bon handbol i mereix seguir tenint el suport que sempre ha tingut del públic. Ells ens han d'ajudar a passar aquesta eliminatòria i, en el cas de passar-la, també ens ajudaran per als quarts."
“Ningú no hauria imaginat aquest resultat“
Daniel Saric (Jugador FC Barcelona Borges)
"Hem plantejat un partit molt seriós. Des de la defensa, que ha estat molt bé, hem pogut córrer a la contra i trencar la seva defensa. Aquest equip tenia fam de guanyar, era una pista molt complicada i hem demostrat que podem jugar a un gran nivell. La clau és continuar el que hem tingut fins ara."


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana