FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

12.09.2008 13:18

Un rival fort per començar

Meritxell Infante


El primer rival del Barça Borges a la Lliga Asobal és el Pevafersa Valladolid, un dels rivals directes dels blaugranes a la lluita pel títol. Per Xavi Pascual, la millor manera de guanyar-los és mantenint l’esperit de la Supercopa.


El FC Barcelona Borges debuta a la Lliga Asobal davant el Pevafersa Valladolid (diumenge, 18.30 h). Tots dos equips es coneixen prou per sorprendre’s mútuament. Xavi Pascual, segon entrenador blaugrana, aposta per confiar en la seguretat guanyada amb la Supercopa per afrontar aquest primer partit.

El sistema per sobre de l’individu

Pastor_asobal.jpg“El Valladolid manté l’estructura de l’any passat, amb un canvi al lateral esquerre. Krivokapic substitueix Alen Muratovic com a principal arma en el llançament exterior. Però Juan Carlos Pastor prioritza l’esquema per damunt dels jugadors, que s’hi han d’adaptar. Juguen amb dissuasions i enganys en atac, mentre que en defensa fan servir els dos sistemes, però més el 6-0. Tenen dos centrals molt perillosos i juguen molt bé amb el pivot.”

Els punts febles

“El seu sistema defensiu no és agressiu, de contacte. Això ens pot anar bé, perquè podem fer llançament exterior. En atac, estan a l’expectativa de com s’acobli Krivokapic, que tindrà molts minuts.”

El mateix joc que a la selecció

“La manera de jugar del Valladolid és la mateixa que a la selecció. Els nostres jugadors la coneixen bé, però a la vegada, Pastor coneix molt com juguen els nostres homes. Nosaltres hem de fer el nostre joc. El més important serà imposar el ritme, que serà el més difícil, perquè els seus centrals el dominen bastant. Les ganes de guanyar i l’esperit de la Supercopa ens han de servir per sumar la primera victòria a la Lliga.”
Un rival fort per començar
Única victòria al Palau
El Valladolid només ha guanyat una vegada al Palau Blaugrana. Va ser la temporada 2001/02 i per només un gol, 31 a 32.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana