FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

10.09.2008 14:23

Comença la Lliga Asobal

Meritxell Infante


La Lliga Asobal arrenca aquest cap de setmana amb tot en joc. El FC Barcelona Borges tornarà a lluitar per aquest títol, que es va escapar la temporada passada i que va anar a parar a mans del Ciudad Real, amb un calendari molt semblant.


Un dels principals objectius del FC Barcelona Borges per a aquesta temporada 2008/09, que comença aquest cap de setmana, és acabar amb l’hegemonia del Ciudad Real, que va guanyar-ho tot. De moment, ja ho ha aconseguit amb la Supercopa Asobal, títol que es van endur els blaugranes diumenge, però el repte a la Lliga serà més ambiciós.

“L’any passat ens vam quedar amb la mel als llavis. Vam estar bé tot l’any però sempre una mica per darrere del Ciudad Real i en l’últim partit contra ells se’ns va escapar la Lliga”, afirma Juanín García. “A veure si aquest any podem aconseguir-la”, afegeix.

La penúltima jornada, Barça-Ciudad Real

fcb-ciudad_04_x6x.jpgEl calendari, tant per als blaugranes com per als manxecs, és molt similar al de la temporada passada, en què tots dos equips es van trobar en la penúltima jornada al Quijote Arena per decidir el campió. Per Demetrio Lozano, això suposa que “el factor pista el tens en contra al final de temporada, que és quan de veritat es decideixen els títols”. La millor opció, doncs, passa per “portar la Lliga guanyada ja allà, no haver-la de jugar en el penúltim partit”.

Els jutges de la Lliga

Amb la lliçó apresa, els blaugranes també tenen en compte la resta de rivals. “Hem de ser regulars, no cedir punts com vam fer l’any passat a Lleó, a Saragossa o aquí contra l'Ademar, per arribar al final de la Lliga amb opcions”, recorda Juanín.

De fet, a més dels rivals directes, els blaugranes hauran de tenir en compte els equips de mitja taula, que esdevenen jutges de la competició. “Es preparen els partits amb més temps i tenen l’equip més descansat. Per a ells, és el partit de la temporada quan hi va el Barça i si guanyen tenen mitja temporada salvada per la imatge que això pot donar o pels punts que s’emporten i no esperen”, adverteix Lozano.
Comença la Lliga Asobal
Tot un Valladolid per començar
El plat fort de la primera jornada és, sens dubte, el FC Barcelona Borges-Pevafersa Valladolid, diumenge a les 18.30 al Palau Blaugrana. Els blaugranes reben un dels rivals directes de la competició, que es trobarà el Ciudad Real en la segona jornada.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana