FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

09.09.2008 15:34

Tornen a la feina després del títol

Meritxell Infante


El Barça Borges ha tornat a la feina amb la satisfacció de la Supercopa aconseguida davant el Ciudad Real. Els blaugranes treballen per consolidar les bones sensacions d’Albacete amb un ambient de treball distès i més preparació física.


L’ambient després de guanyar el primer títol de la temporada és immillorable. Els blaugranes han tornat a la feina amb el primer entrenament de la setmana amb la satisfacció d’haver guanyat la Supercopa. Tot i que només fa una setmana que treballen tots junts, l’acoblament dels nous jugadors ha quedat palès en el bon joc demostrat a la Supercopa davant el Ciudad Real.

Però els jugadors saben que no poden abandonar la bona línia. “Ens hem d’exigir a nosaltres mateixos estar al mateix nivell”, adverteix Víctor Tomás. “Vam estar molt bé en defensa i si podem mantenir-ho serà molt difícil guanyar-nos. Ens hi hem d’obligar”, insisteix.

Futbol com a distensió

QM3D9501.jpgEl primer dia de treball, per no carregar massa encara i començar a posar-se a to, els de Cadenas acostumen a fer un partidet de futbol en què no falta la intensa rivalitat. Aquests partits també estan servint perquè les noves incorporacions s’integrin d’una manera distesa. “Sempre fem Espanya-Resta del Món. Hi ha molt bon ambient i des que vam arribar hem estat ajudant en el que hem pogut els tres nous jugadors perquè s’integrin com més ràpid millor”, afirma Víctor Tomás. Un dels que més gaudeix aquests partidets és Joachim Boldsen, que, a més de marcar dos gols, no ha parat de riure i fer bromes.

La preparació física, a fons

Els de Cadenas aprofitaran que aquesta setmana i la propera només juguen un partit per posar-se al dia amb la preparació física. Així que, després de jugar a futbol, els blaugranes s’han distribuït en grups de treball, i, mentre uns feien cursa al Miniestadi, els altres feien peses i màquines al gimnàs.
Tornen a la feina després del títol
Jugadors tocats
Alguns jugadors arrosseguen molèsties però continuen treballant a diferents ritmes. Lozano continua amb la inflamació al turmell esquerre, Garabaya arrossega un cop del partit davant el Ciudad Real i Gull té molèsties al genoll.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana